sevimkelam Şu stand mikserleri geçen seneden beri istiyorum aslında ama durumları şimdi ayarlayabildim almışken geniş hazneli özellikleri fazla olan bişey istiyorum ama tam işte bu dediğim bi mikser bulamadım eğer aranzda kullanan varsa öneride bulunursa çok memnun olurum kızlar
kozdan sevimkelam Bende yeni aldım sayılır mutfakta elim kolum oldu resmen. Eğer seviyosan mutfakta vakit geçirmeyi çok işe yarıyo.
nurellaa212 sevimkelam canım ben karaca multicheh kullanıyorum ve çook memnunum, kıyme çekme aparatı da var 8 büyük kolaylık benim için ikisi bi arada hem yer kaplanıyor hem de çok kullanışlı. Yoğurma işlemi falan da çok başarılı eğer düşüniyorsan bu tarz almak araştır bunu da derim 🥰
kozdan sevimkelam Zaman ayarlayıcısı var, led ekranı var oradan ayarlıyosun genel olarak zaten tuşlu değil. Haznesi geniş 7 lt yanlış hatırlamıyosam, yanında bi de çırpma yoğurma karıştırma başlığı geliyo
kozdan sevimkelam Bende hiç öyle bi sorun olmadı güzel yoğurup güzel topluyo hamuru. Bi de farklı başlıklarını da satın aldım ben alırsan eğer onları da al mutlaka inanılmaz iş görüyo. makarna yapmak için sosis salam yapmak için bi de rendeleme başlığı bunlar ayrı satılıyo. Dışardan makarna sucuk vs almayı bıraktırdı bana yani
sevimkelam kozdan Aaa bu diğer başlıklarda çok iyiymiş ben baktığım diğer mikserlerde görmedim hiç bu tarz başlıklar
kozdan sevimkelam Evet bende bi tek bunda gördüm almamdaki nedenlerden biri de buydu zaten. Genel olarak özellikleri çok başarılı yani. Hatta dur link yollayım sana diretk kendin incele https://www.yui.com.tr/product/yui-m123-easy-chef-premium-1800w-dokunmatik-ekran-aluminyum-stand-mikser-7lt/