ozlemtemel Anneler kız anneleri çirkinleşir sinirli olur erkek anneleri güzelleşir yüzü güleç olur sizce bu doğrumu sizde nasıl oldu
CmreKsidar ozlemtemel kızım olacak sinirli alıngan falan değilim. Yüzüm de çirkinleşmedi öyle leke sivilce falan yok aynıyım. Hatta arkadaşlarım erkek mi yüzün çirkinleşmedi diyor.
Meltems53 ozlemtemel erkek annesiyim böyle şeylere çok inanmazdım ama gerçekten cildim saçlarım yumuşacık oldu aynaya bakınca kendimi çok beğeniyorum biraz güzelleşmiş olabilirim 🙈
Slakrac İlk gebeliğimde aşırı sinirliydim , kızım oldu ♥️ Şimdi daha beter sinirli ve alınganım çok ama daha belli değil cinsiyet
Aylin355 ozlemtemel Ay aşırı sakin ve mutlu bir hamilelik geçirdim çok şükürr çirkinleştim mi bilmiyorum ama aynı gibiyim kendimi çok iyi güzel hissediyorum kilo harici kız bebiş bekliyorum bi kaç haftaya doğacak inşallah ❤️
Aysnrbtnn ozlemtemel 🙈😄 dün cinsiyeti öğrenen biri olarak gebeliğim boyunca beni gören herkes erkek dedi güzellik geldi cildim bozulmadı saçlarım dökülmedi kilo almadım 🙈 ama kızım oluyor
Mervenur_19 ozlemtemel benimde kızım olacak ve evet yüzümde lekeler oluştu ama gayet sakin ve güleryüzlüyüm 😅😅
gunel91 ozlemtemel bence yanlis cunki kendimden biliyom cok sukur qiz annesi olucam dahada guzellesdim. Arkadasimin oglu olmusdu kadin resmen cirkinlesmisdi
karansmomm Cinsiyet belli olmadan önce tanıdıklar beni görünce çok güler yüzlü olduğumu bebişin kesin erkek olduğunu söylerlerdi😀Öyle de oldu
Blueangel5 ozlemtemel sınırlı güleç bilmem ama erkek annesiyim doğrusu hamileligimde hiç olmadığım kadar guzellesmistim saçlarımı hele taniyamiyordum çok güzel olmuşlardı tabi doğumdan sonra kel kalmaya ramak kalmıştı ama. Şimdi tüyü yolunmus kaz gibiyim sagolsun oğlum bir dk oturmuyor. Ama onun canı sagolsun iyiki var.
Nazlimom ozlemtemel ben oğluma hmileyken yüzüm bebek gibi olmuştu ya herkes güzelleşmişssin diyordu doğum yaptıktan sonra eski haline döndü sivilcelerim cıkmaya basladı, kuzenimde kızına hamileyken yüzü bozuldu sivilce leke fln cıkmıstı
ipekmom_ ozlemtemel evet benim kızım olucak inşallah yüzüm bi tuhaflaştı rengim değişti, güzelliğibi almış diyor görenler
FatosNazim53 ozlemtemel Ay benim kız bebeğim olcak. Yüzüm daha fazla guzellesti. Ne sivilce ne lekelenme hiç birşey yok valla. Bence hurafe.
YavruskaAnnesiii Erkek annesiyim 34 haftalık. Sinirliyim ve yüzüm de değişen bir şey olmadı aynıyım🤭.
H_a03 ozlemtemel henüz cinsiyetimiz belli değil bende aşırı sinir var cildim de sanki güzelleşti gbi geliyor ama yüzüm gülmüyor suratsız bi şekilde dolaşıyorm mide bulantıları keyfimi kaçırıyor