Miya-m Kızlar canınızı çektirdiysem özür dileyerek konuya giriş yapıyorum, cheescake gebelikte zararlı mı acaba ? Bir dilim yedim içime dert oldu.
piiremsesinannesiii Miya-m neden zararlı olsun ki zannetmiyorum değildir yediğinizden çok böyle düşünüp strese girmek zarar bence
Papatyaaa__ Miya-m canım niye zara olsun ki tatlı sonuçta ne gibi bi zararı olur ki ye takma kafana afiyet olsun🌼
Miya-m piiremsesinannesiii içerisindeki peynirli harçta yumurta var ya, daha önce evde yapmadım da peynirli harç fırına giriyor mu pişiyor mu biliyor musunuz . Ondan endişe ettim
meryemy Miya-m Paylaştığım linkte birebir püf noktalarına uyarsan güzel oluyor sonuç ben buna göre yapıyorum.
Dark Miya-m değil içinde çiğ bişey yok sadece çok yememek lazim tabi tatlı türü Bir dilimden bişey olmaz
Kucuk_melegim Miya-m ben hep soruyorum çiğ yumurta varmı içinde degl yoksa pişmiş olmasi önemli değil
Ozlemdemir Miya-m iki çeşit cheskkek var San Sebastian pişer ama soğuk cheesecake pismez. Firinsiz olanda yumurta yoktur
Betulaa Özel lüks bir yerde yemediyseniz çiğ yumurtalı tatlı bulmak zor türkiyede merak etmeyin 😄 mesela İtalyan restoranında tiramisu da alkol ve çiğ yumurta olabilir ama normalde o şekilde tatlı yok pek restoran cafelerde