31+3 teyim hala çatlağım yok. Sevinmek için erken mi acaba? Annemde ablamda çok çatlak oldu. Genetik böyle şeyler ama bende olmayacağını ümit etmek istiyorum.
Hulya2626 27 deyim suan iki haftadir kucuk kucuk olusmus olusursada olussun icimde bir can büyüyor sonucta saglikli olalimda herseye care var
Hulya2626 bende de hep son haftam da oluşmuştu az az ilk bebekte 35-36 görmüştüm ondan önce hiç görmemiştim
nur34_ kesinlikle öyle tabi önce sağlık.
Hulya2626 aynen kuzum
Eymenslm az olsun da razıyım yaaa annemle ablamın karnı harita gibi
@“Hulya2626”#p2601151218 de başladı suan bacaklarım popom hatıra gibi karnım bebek gibi anlayamıyoruö
Sevvl sadece karnınızı mı yağlıyorsunuz belki ondandır ben tüm vücudumu nemlendiriyorum
Hulya2626 hayır ben göğüsümde kadar sürüyorum ki hep sürüyordum hamılelıkten öncede hamılelıkte sıkşastordım yanı bu vucüd yapısı nerden kilo alıyorsan ordan catlarsın ciddiyete de gittim krem verdi o bile fayda etmedi vücudun ne kadar sıkı ise o kadar catlıyorsun
Sevvl valla ben de akıl sır erdiremedim. Hatta bir doktora gitmiştik ablamla çatlağa çare olsa kendime yapardım dedi. Maalesef kremler falan çok etkili değil dedi. Tamamen yapısal demişti.