kahvesever__ Arkadaşlar bu benim ikinci hamileliğim ilk bebeğimde hiç böyle bir şey yaşamadım ama şimdi et den ve abur cuburlardan hepsinden tiksindim sizde yaşadınız mı böyle bir şey
Edafmo kahvesever__ kırmızı etten ve tatlı olan herşeyden tiksinmiştim ilk 4ay. Bulantılarım geçtikten sonra tatlı yiyebiliyorum ama kırmızı et çok çok az şekilde. Köfte olarak yiyorum genelde 😢
MadameHappy34 kahvesever__ Et ürünleri,yumurta,domates,avokado,kuruyemiş çeşitleri kokularına bile tahammülüm yok 😶😶
Sersev kahvesever__ ilkinde de yaşadım şu anda yaşıyorum malesef 12. Haftadan sonra duzelmisti ilkinde umarım Buda bi an önce geçer 7+0 şu an
Elifdamlayildiz holly bende çikolatadan aşırı tiksindim sıcak çikolata almıştım evde içerim diye hala duruyo orda dokunmadım bile🙁
holly kahvesever__ geçer inşallah canım benim 🌸 abur cubur iyi olmuş bi bakımdan sağlıklı beslenirsin
Eymenslm Et tavuk yumurta kıyma köfte kıymalı herşey ilk de de öyleydim 2. Hamileliğimde de tiksinti çok ya
holly Elifdamlayildiz evde aylarca bekledi kalıp kalıp damak çikolatalar 😂 görmek bile istemiyordum 🥹
Elifdamlayildiz holly 🤣🤣benimde en son fıstıklı çikolata hergun yiyordum bulantı başlayınca yarisi orda bekledi bı ay en son artık gormiyim diye çöpe attım😂😂 insallah geçer çikolata düşmanlığının🥺
Eymenslm kahvesever__ benim lohusalık bittik sonra düzeldi geçti hepsi 9 ay sürdü azaldı ama yine de sürmüştü
ensensr23 Benim ilk hamileliğimde aynıydı buda kırmızı et beyaz et yiyemiyorum. Kendim yaptığım yemekleride yiyemiyorum çok kötü bişey bu🥶