Kızlar çalışabilir raporu aldıktan sonra başka branştan ( sağlık ocağı , dahiliye vs) gibi başka bölümden rapor alan varmı. Çünkü kadın doğumdan rapor alırsan doğum izni başlamış oluyo ya başka branştan alınca doğum izni başlamıyor demi kesin bilgisi olsan varmi
Ceylinmelike çalışabilir raporunu da çalışamaz raporunu da kadın doğum veriyor. Gidiyorsun doktoruna çalışabilir raporu alıcam diyorsun ve mutlu son
Ceylinmelike başka branştan rapor alırsan, çalışmadığım gün kadar kesiliyor doğum izninden
Ceylinmelike kendi doktorunuzdan tam 32 de alıyorsunuz, ben yakın diye devlet hastanesine gidip aliyim dedim sadece çalışamaz raporu verebiliriz istersen dedi burda doğurmicaksın ve takipli değilsin kendi doktorundan sadece çalışabilir raporu alabilirsin dedi sonra mecbur kendi doktoruma gidip aldım
Ceylinmelike yorumları okudum bildiğim kadarıyla alırsan doğum izninden kesiliyor
Sirkelimon yok onu biliyorum ben bu hafta aldım zateb çalışabilir raporu. Ama şansa fena grip oldum gidip sağlık ocağından bikac gün rapor alsam bisey olur mu doğum izni başlamış olmaz demi çünkü 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyorum
Ceylinmelike rapor alabilirsin doğum iznini etkilemez. Zaten çalışabilir göründüğün için.
Edafmo
Ceylinmelike malesef yıllık izin kullanmalısınız bende bunu çok araştırmıştım yenilerde 37.haftam doldu ve ayrıldım 32-37 arası fena hasta oldum ama rapor alamazsınız çalışabilir diye rapor verdiğimiz için doğum izninizden kesilir bilginiz olsun
Ceylinmelike çalışabilir raporunuz bozulur
Edafmo o nasıl oluyor yani doğum iznim örnek veriyorum 30 gün 5 gün rapor aldım 25 gün mü kaliyo doğum iznim
Ceylinmelike evet öyle oluyor canım
Lunaaa92 normal rapor mu vermedi doktor anlamadım. Kadın doğum değil başka branştan aliniyomu onu sordum 🤗
Hulya2626 doğum izninden kesiliyomus o doğrumu peki
Ceylinmelike he pardon ben direk çalışabilir raporu anladım uzun uzunda anlatmışım 🙈 şuan zaten çalışabilir raporunuz var çalışırken hasta oldunuz mantıken alabilirsiniz ve doğum izninizden kesilmez diye düşünüyorum ikisi de ayrı bişiy çünkü ama yine de en net bilgiyi 170 arayarak öğrenirsiniz
Ceylinmelike hayır ikisi farklı şeyler zaten memursanız 40 gün tek hekim raporu alma hakkınız var. O rapor hakkınızdan kesiliyor. Doğum izninden değil.
Ceylinmelike nerden alırsanız alın kurumunuza o raporu teslim ettiğiniz an aktaracağınız haftadan kesiyor
Fato27 kadın dogumcu mu söyledi bunu. Banada başka bölümden rapor alabilirsin bişey olmaz dedi rapor bölümündeki sekterer
Peki 32 haftada heyet raporu var ise yine rapor almak gerekiyor mu bilgisi olan var mı ben yarn raporumu yenilicem 30 gun veriyo doktor ama rapor bitimi 33 haftaya girmiş oluyorum nasıl olacak rapor bitmeden calışamaz alabilr miyim ki
Ceylinmelike hastane rapor birimi söylemişti ve ben malesef nerdeyse 10 gün yıllık izin kullanmak zorunda kaldım