Merve_tna Kızlar bende geçmek bitmek bilmeyen bi mide bulantısı var şuan 8 haftalığım ilk hamileliğimde çok yaşadım bu durumu ama bu kadar kötü değildim prilam kullanıyordum işe yarıyodu şuan yine prilam kullanıyorum ama hiçbi işe yaramıyo hiçbişey yiyemiyorum dolabın kapağını dahi açamıyorum herşeyden tiksiniyorum bu bulantının bi çaresi yokmu ne iyi gelir artık çok bunaldım bu durumdan
Canan_bgrck Merve_tna bende aynı durumdayım 7 haftadan beri 11 haftamdayim şu an hala şiddetli kusma bulantım var hastaneler de geçiyor günlerim bakalım sonumuz hayır olsun
Edafmo Merve_tna hiçbir çaresi yok malesef.. ben 4 ay çektim o bulantıyı ayda 1 serum takviyesi yapmıştı doktorum 😢 sadece tuzlu salatalık ve limon, tuzlu çubuk kraker, tuzlu ayran azaltıyordu birazcık o kadar
Merve_tna Canan_bgrck ya sorma benimde serum takıyolar ama oda zaten ne kadad idare ediyoki yine aynı yine aynı
edanurkocc Maleseff bende aynı durumdayım. 6’cı haftamda başladı bu sorunlar şuan 10. Haftamdayım kat katına daha fazlasını çekiyorum. İlk gebeliğim. Prilam kullanmama rağmen asla fayda etmiyor. Yemek yiyemiyorum. Sevdiğim şeylere bile tahammülüm yok. Rabbim yardımcımız olsun geçecek hepsi inşallah. Bazıları doğum anına kadar böyleymiş umarım biz böyle olmayız da biran önce geçer. Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. 🙏
Merve_tna edanurkocc ya bende böyleyim yemek bile yapasım gelmiyo o kadar iğreniyorum ki canımın istediği şeyleri bile yiyemiyorum inşallah canım geçicek elbet benim ilk hamileliğimde 4 aya kadar sürmüştü inşallah buda böyle geçer gider
annesininpisigi Benim 10 haftalık bende de kusma artı bulantılar 5. Haftadan beri devam ediyor. Prilam bende de etki etmiyor. Bir de dehşet koku hassasiyetim var. Mutfağıma, banyoma giremiyorum. İlk gebeliğim etrafımdakiler 4. Aydan sonra düzelir diyor. Sabretmekten başka çaremiz yok galiba :(
Merve_tna annesininpisigi evet ilk hamileliğimde 4 aydan sonra düzelmiştim ama bu kadar kötü olmuyodum herşeyi iki katı yaşıyorum resmen
Canan_bgrck Merve_tna ben 1 hafta bir defa 5 gün bir daha yatırıldım ancak öyle iyi geldi Çıkınca aynı
Kyy01 Ben de kusma yok ama hiç tadim tuzum yok midem bulanıyor ama kusma noktasina gelmiyor prilam kullansam mi bilemedim
Annesininbali_05 Kizlar merhaba bende çok kötü hamilelik geçiriyorum gerçekten çok zor ne yesem çıkarıyorum en sonunda prilam bana sofa oldu gerçekten şimdi günde 1 defa sabahalri kusuyorum binada şükür ilaç olmasa yerlerdeyim doktorunuza danışın
Merve_tna Annesininbali_05 onu bende kullanıyorum doktorum bana onu yazdı gece yatmadan iki tane içiyorum sabahta bir tane ama yinede önüne geçmiyo ilk hamileliliğimde çok işe yaramıştı sende sabahları kusmamak için bçylr yapabilirsin 4 tane ye kadar içne hakkın var günde zaten
H_a03 Ne tatlı ne tuzlu iyi gelmiyor mide bulantısına ek ağzımın içinde ki o tat napsam gitmiyor çok rahatsız ediyor bu kötü tat için neler yapıyorsunuz
Annesininbali_05 Merve_tna ben artık gece 1 taneye düşürdüm demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor başka kullanılabilecek kusma için ilaç yokmu ki onu kullansan