Kızlar bu kaset test fakat erken gebelik testi çok çok az çıktı fotoda görülmüyor var mıdır sizce https://mutluresim.com/images/2023/01/22/4DfUu.jpg[](https://)
Boss01 açılmıyor canım
Boss01
Boss01 var kuzum hayırlı olsun🌸
Boss01 adet kaç gün kal yaptın canım
Boss01 hamilesin canım
Boss01 var hayırlı olsun
Boss01 pozitif
Boss01 hayirli olsun
Boss01 canım hamileliğin 5.haftadan öncesiyse testte böyle biri net biri daha silik çıkıyor hamilesin.Kan testi yaptırıp daha net sonuç alabilirsin
Boss01 evet var hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Boss01 var
Resim cikmiyor canim
Evet var canim hayirlisi olsun insallah🤲🏻❤🥰
Kalbiimde2can yani erken gebelikte niye daha net çıkmadı bide ben bu teste su damlattım yinede gitmedi o çizgi ilk defa bu kadar belirgin görüyorum
Kalbiimde2can olduğu nereden belli ben geçen gün test yaptım iki çizgi de net ama bunun bi çizgisi neredeyse görünmüyor bile
Benimde erken gebelik testi böyle cikmisti sonra doktora gittim zaten kan tahlili yaptik orda kesinlesti.. seninde var doktora git bide bi kan tahlili yaptirin bakalim❤
Boss01 testin markası ne artı med se çok umutlanma canım çünkü bende de aynısı oldu bu ay hatta daha koyu ikinci çizgi çıktı suya falan tuttum gitmedi sonra adet oldum 😟
Kalbiimde2can ayy inşallah ya bugün doğum günüm süpriz olacak bana ♥️hediye gibi çık istiyorum ama erken gebelikte belirgin çıkmadı aklımı karıştırdı gidesim gelmiyor
Boss01 🎉Oyy dogum günün kutlu olsun canim🎉bence güzel düsün güzel seyler olsun 🥰 ve doktora git kesin var bisey yani yoksa ikinci cizgi niye ciksin insallah hersey gönlünce olur🤲🏻❤
Arkadasımında öyle oldu erken gebelik testinde negatif cıktı kaset testte pozitif. Hakkında hayırlısı olsun insallah bebegin seninledir. Ben adetimden 14 gün önce erken gebelik testiyle ögrenmistim bu hamileligimi
Elisa55 arkadaşın hamile miydi peki
Kalbiimde2can yaa çok teşekkür ederim dimi niye çıksın bide saha önce kuruma çizgisi çıkmıştı su damlatmıştım geçmişti buna da damlattım ne olur ne olmaz diye bunda gitmedi testi de öyle çok bekletmedim 10 dk falan
Boss01 hayır degil canım ama sanırım senin erken gebelik testide pozitif sonuc vermis arkadasımın kaset test pozitif erken gebelik testi negatif sonuc verdi
Belki geç döllenmedir o yüzden siliktir ama var gözüküyor hayırlı olsun 🥰
Boss01 E hadi hayirli olsun diyelim bi doktora git kanda sonucta net bi sekilde sonuc cikiyor sonra bizede söylersin🥰😍❤
Benim ilk kaset testimdede daha net erkende daha az silik üçüncü kaset testimde çok çok daha silikti
FeyzaBkn hamile miydin peki canım
Kalbiimde2can yakında hastane var 30 dk da sonuç veriyor akşam gideceğim sanırım dayanamıyorum 🙈söylerim mutlaka
Boss01 Haberini bekliyorum mutlaka 🤗♥️🥰
Boss01 evet şuan 11+6 yız ☺️ Darısı sana 🥰
FeyzaBkn ayy maşallah sağlıkla gelsin bebişin amin inşallah çok istiyorum bende 🫶
FeyzaBkn Bizde 11+5iz 🙈♥️