Minikkizimmmm Kızlar detaylıya girdigim zaman 21+4 tü ama kafa ölçüsü 20 haftaya uyumlu çıktı diğer yerleride 21 hafta içinde anlamadım niye öyle olduğunu sizinkiler tam uyumlu cikmismiydi
YagmurAnnesi Minikkizimmmm normal canım bende 32 haftalık hamile gittim kilosu 34 ile uyumlu dedi. Zamanla yakalar haftasını
Tugba54_ Minikkizimmmm benimde 16.haftada baş ve karın çevresi 2 hafta öndeydi 21. Haftada detaylıda hepsi haftasıyla uyumlu cıktı hatta 2-3 günde geride. Değişebiliyor merak etmeyim hem çok büyük bi farkta yok 2 hafta ve üzeri gibi
Buse-ozdmr Minikkizimmmm sorun olmaz canım 2 hafta ileri veya geri olması sorun çıkarmıyor içini gerah tut ilerki haftalarda kendı haftasını yakalar o☺️
Minikkizimmmm YagmurAnnesi yaa oylemi diyosunuz. Doktor bişey demedi bu konu hakkında sonuç kağıtlarına bakınca farkettim bende korktum biraz
bendiyebiriii Minikkizimmmm benim de hep böyle çıkıyor. Anlamıyorum doktor normal diyor ama. 2 hafta ileri, 2 hafta geri önemli değil diyor doktorlar aslında ama
iremdemir35 Bende 38 haftalık hamileyim 35 haftalikla uyumlu diyolar ama her söylenenide takmamak lazım bazen ultrasonda bile yanlışlıklar olabiliyo
Tugba54_ Minikkizimmmm doktor 1 2 haftanın çok önemli olmadığını söyledi sende içini ferah tut önemli olan daha fazla ileri geri olması arada değişiyo