Sizce bu artış iyi mi kızlar 2 gün aralıklarla bugün de verdim de daha sonuç çıkmadı kaç çıkması gerekir
Kizkiza anlasilan daha cok yeni. Hayırlı olsun canım. Bence normal 2 kati olmasi gerekirdi ki öyle görünüyor dahada cikacaktir 🙏🏻😊
Kizkiza Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz, doktorlar her iki günde iki katı artış olması gerektiğini söylüyor. Sizin de artmış gayet iyi .
Kizkiza gayet güzel artmış değerleriniz. 2 günde en az 2 katına çıkması gerekiyor
Kizkiza sonuclarınız gayet iyi bende yeni hamileyim sık sık test veriyorum buna benzer şekilde çıktı benimde yeni olduğu icin muhtemelen kişiden kişiye değişiyormuş
??????
GizemKadirr inşallah oyledir az önce kan verdim bakalm sonucum ne olucak
rose_gold_26 teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah peki benim doktora ne zaman gitmem gerekir bilen var mı
Kizkiza hizlanadabilir ama önemli olan artisin 2 kat şeklinde olmasi. İcini ferah tut yani sıkıntılı bise yon 🤗
Aybarsmom_ ben şimdi kan verdim mesela kaç çıkması gerekiyor
Kizkiza hayırlı olsun sağlıklı bir artış var , doktora gitmek için bence biraz daha bekleyin şu an göremez keseyi alttan muayene edebilir ancak
Kizkiza Daha çok yeni anladığım kadarıyla, adet gününüze göre haftasına bakın 5. veya 6. Haftada gidebilirsiniz.
Kizkiza adetiniz gecti mi ? En az bi 5. Haftada gitmeni oneririm ben en azından kese görmek icin
EsraDabakzkal BaharE GizemKadirr rose_gold_26 Hastaneye ne zaman gitmem gerekiyor bilen var mı ya
sonucum bu çıkmış iyi mi sizce
Kizkiza bence iyi canım hayırlı olsun rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin son adet tarihine göre helal 6 ncı haftasında bi muayeneye git bence 🥰
Kizkiza cok iyi vikmis canim kokma duzenli artiyor
Adetime göre 6. Haftadayim sanırım geç döllenme benimki
BaharE
Gayet güzel yükselmiş. Hayırlı olsun inşallah
Kizkiza 5-6 haftada kese görünüyor
Kizkiza Gidebilirsiniz şuan 6 haftalık olmuş zaten.
Kizkiza genelde 6 haftalık olunca çağırıyorlar bence bu hafta içi gidin bi
Kizkiza bu hafta gidebilirsin canim 6 haftaliksa eger. Gec döllenme ise bile dr la görüşmüş olursun