Kizkiza Sizce bu artış iyi mi kızlar 2 gün aralıklarla bugün de verdim de daha sonuç çıkmadı kaç çıkması gerekir
GizemKadirr Kizkiza anlasilan daha cok yeni. Hayırlı olsun canım. Bence normal 2 kati olmasi gerekirdi ki öyle görünüyor dahada cikacaktir 🙏🏻😊
rose_gold_26 Kizkiza Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz, doktorlar her iki günde iki katı artış olması gerektiğini söylüyor. Sizin de artmış gayet iyi .
BeyzaK1 Kizkiza sonuclarınız gayet iyi bende yeni hamileyim sık sık test veriyorum buna benzer şekilde çıktı benimde yeni olduğu icin muhtemelen kişiden kişiye değişiyormuş
Kizkiza rose_gold_26 teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah peki benim doktora ne zaman gitmem gerekir bilen var mı
GizemKadirr Kizkiza hizlanadabilir ama önemli olan artisin 2 kat şeklinde olmasi. İcini ferah tut yani sıkıntılı bise yon 🤗
Birprensesannesi2525 Kizkiza hayırlı olsun sağlıklı bir artış var , doktora gitmek için bence biraz daha bekleyin şu an göremez keseyi alttan muayene edebilir ancak
rose_gold_26 Kizkiza Daha çok yeni anladığım kadarıyla, adet gününüze göre haftasına bakın 5. veya 6. Haftada gidebilirsiniz.
GizemKadirr Kizkiza adetiniz gecti mi ? En az bi 5. Haftada gitmeni oneririm ben en azından kese görmek icin
Kizkiza EsraDabakzkal BaharE GizemKadirr rose_gold_26 Hastaneye ne zaman gitmem gerekiyor bilen var mı ya
BaharE Kizkiza bence iyi canım hayırlı olsun rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin son adet tarihine göre helal 6 ncı haftasında bi muayeneye git bence 🥰
GizemKadirr Kizkiza bu hafta gidebilirsin canim 6 haftaliksa eger. Gec döllenme ise bile dr la görüşmüş olursun