Hastanede nstde sancı cikiyor ama hastanede rahat edemediğim için evdeyim arada siddetleniyor üç gündür sabit sancım var şuan da yine şiddetlendi yani ne demek bu bir türlü anlayamadım hastaneye gitmek lazimmi yoksa evde beklemeliyim napacagimi bilmiyorum
Nazlican46 çatı muayenesi oldun mu
Nazlican46
Nazlican46 kaç haftalıksınız sıcak su ile duş alın benimde bel ağrılarım başladı ve birazda olsa bu şekilde rahatlıyorum
Nazlican46 kaç haftalıksın canım dün gece bende aynı durumu yaşadım
Nazlican46 Acilman varmi sancim su yada nişan birseyin geldimi?
Nazlican46 idrar yaparken ıkınma hissiniz oluyormu o esnada idrar kesiliyor hatta istemsiz ama tam bitmemiş oluyor yine yapıyorum kıpırdanıp klozette
Açılman olmuş mu? bakmadılar mı hastanede
Nurcan_ 4-5 gün önce baktılar açılmaya yoktu ama şuan var gibi hissediyorum
Nurcan_ oldum olmaz olaydım mahvettiler beni kadın baya elini soktu kan falan geldi çok kötü oldum
Merbur28 36+5 im doktor dusu yasakladi ama acayip giresim var
1bademmeselesi 36+5 im siz gittiniz mi hastaneye
1bademmeselesi 36+5 im
1bademmeselesi evet dün gece gittim 38 haftaya yeni girdim. Açılmam yoktu nst de hafif sancılarım çıktı. Bel ağrım sabaha karşı kesintisiz bir şekilde şiddetli olarak devam etti. Duş almak istedim sabah baktım lekelenmem olmuş doktoruma yazdım muayeneden kaynaklı olduğunu söyledi. Sancıların olursa haberleşiriz dedi
Ecee_0661 beş gün önce açılma yok dediler şuan var gibi hissediyorum nişan geleli 5 gün oldu
Ecee_0661 sancı zaten var su da gelmedi ama sanki sızıyor gibi hissediyorum iki gündür bez koyuyorum ıslak oluyor ama çok hafif
Nazlican46 ağrım suan için gün içinde de devam etmedi ama lekelenmem devam ediyor
Rukiye24 yok bende o olmuyor