Nazlican46 Hastanede nstde sancı cikiyor ama hastanede rahat edemediğim için evdeyim arada siddetleniyor üç gündür sabit sancım var şuan da yine şiddetlendi yani ne demek bu bir türlü anlayamadım hastaneye gitmek lazimmi yoksa evde beklemeliyim napacagimi bilmiyorum
Merbur28 Nazlican46 Nazlican46 kaç haftalıksınız sıcak su ile duş alın benimde bel ağrılarım başladı ve birazda olsa bu şekilde rahatlıyorum
Nazlican46 Nurcan_ oldum olmaz olaydım mahvettiler beni kadın baya elini soktu kan falan geldi çok kötü oldum
1bademmeselesi 1bademmeselesi evet dün gece gittim 38 haftaya yeni girdim. Açılmam yoktu nst de hafif sancılarım çıktı. Bel ağrım sabaha karşı kesintisiz bir şekilde şiddetli olarak devam etti. Duş almak istedim sabah baktım lekelenmem olmuş doktoruma yazdım muayeneden kaynaklı olduğunu söyledi. Sancıların olursa haberleşiriz dedi
Nazlican46 Ecee_0661 beş gün önce açılma yok dediler şuan var gibi hissediyorum nişan geleli 5 gün oldu
Nazlican46 Ecee_0661 sancı zaten var su da gelmedi ama sanki sızıyor gibi hissediyorum iki gündür bez koyuyorum ıslak oluyor ama çok hafif
Rukiye24 Nazlican46 idrar yaparken ıkınma hissiniz oluyormu o esnada idrar kesiliyor hatta istemsiz ama tam bitmemiş oluyor yine yapıyorum kıpırdanıp klozette