Busece06 Kızlar saçma olabilir belki ama 😁 bunuda doktora sormak istemedim ya. Hamburger canım istiyo nildiğimiz kasaptan hamburger köftesi alsam da yapsam. Arattırdım da yazan çok olmuş ağzıma sürmedim falan diye abartmıyomuyuz ya 😅
Miya-m Busece06 kasaptan alsanız sorun olmaz bence. Ama hazır dışarda satılanları bence tüketmeyin :)
gzl_2320 Busece06 valla abartılıyor gerçekten bu kadar kafaya takılmaması lazım. Burger king de yedim bugüne kadar çok fazla olmasa da canım çekinde yedim napayım🤗 bazıları abartıyor arada bir olduğu sürece bişey olmaz merak etme. He tabi kasap köftesiyle burger ayrı bi güzel oluyor o başka ben hepsinide yedim gittim de sende takma kafana canım bişey olmaz
gzl_2320 Busece06 bence ayda 1 yediğin hazır burgerden bişey olmaz bi doktordan duymuştum videoda ayda bi yenilen hazır burgerden ne olacak bu kadar kafanıza takmayın diye ben arada nadiren kola da içiyorum canım çekinde yarım bardak ne var ki 😅
Kalbiimde2can Ben hazir Hamburgerde yiyorum yani bence bu kadar abartmaya gerek yok cig et degil sonucta 🤭
Kalbiimde2can Bencede bu kadar kasmaya gerek yok yaa bende yiyorum pizza Hamburger falan canim istedikce sadece disardan tavuk yemiyorum ilk hamileligimde tavuktan zehirlendim diye zaten onu normal hayatimdada yemiyorum artik tiksindim resmen tavuktan😂
carmellawaldorf Busece06 fast food zayıf noktam benim de. Hamilelikten önce de maalesef çok sık tüketirdim. E hamile kalınca da birden hayatımdan çıkaramadım tabi ki. Canım çok çektiğinde çok sık olmamak kaydıyla 7 ayda toplam 8-9 kez yemişimdir. Yemesek tabi ki daha iyi ama çok fazla kuralla 9 ayı zindan etmenin de bir manası yok gibi🤓
Elifsu01 Busece06 ben burger kingden yedim canım o kadar da kasma sonuçta her gün yemiyoruz. Bitanecikten bir şey olmaz.🥰
Buse-ozdmr Busece06 neyden cok korkarsan o basına gelır canım 9.ayıma gırdım artık hep hamburgerımıde yedım çiğ köftemıde yanı boyle seye cok takılma ha abartmadan ye tabıkı hergun yersen tabıkı sakkncası olur ama ara ara ye yanı
Svrisnm Busece06 burger king aşığıyım ilk gebeliğimde de çok yedim 2. Hamileliğimde de hala yiyorum yemesem oturur ağlardım heralde 😂 okadar abartmayın bence herkesin kendi tercihi tabiki 🥰