Merhaba 7+3 üm sürekli midem bulanıyor buzdolabını bile açamıyorum birşsy yiyemiyorum doktorum daha da artacak dedi ne zaman geçiyor bu bulantı benimle aynı durumu paylaşanlar var mı
Mlke987 ben canım beyaz leblebiyle farklı bi bağ kurduk hatta sana yazarken bile şu an yiyorum hatta yatağımın kenarına koydum sabah uyandığımda yemeğe başlıyorum şaka değil yani 😂 psikolojikmi bilmiyoama dedikleri kadar kesiyor gerçekten dene mutlaka
Mlke987 herkesin hamilelik süreci çok farklı gerçekten umarım çok çabuk geçer. Ben 25 haftaya kadar istifra ettim maalesef. Prilam ilaç kullanmanızı tavsiye ederim. Doktorunuza danışın kendinize eziyet etmeyin direk prilam alın. Tek kurtarıcı o oluyor bu dönemde.
Mlke987 ah ahhhh geçmiyor valla ben 14 haftalik oldum ne zama biticek diyorum da senin kadar değilim sen aynı benim arkadaşım gibisin oda öyleydi buzdolabindan mutfakdan tiksiniyorum diyordu , simdi 6 aylik hala annesinden yemek yiyor iciyor .
Mlke987 Tuzlu şeyler bulundur sürekli yanında at ara sıra ağzına. Ben ilk çocuğumda öyle yaptım şimdi ikinci hamileliğim yine öyleyim şu normal tuzlu çubuk krakerler varya kanka oldum onlarla 😂
Mlke987 10 . Haftadauim ilk günden beri bulanıyor prilam Dr kullanıyorum akşamları 2 tane anca kesiyor
Mlke987 16 17 haftada geçmişti benim daha erkende olabilir prilam kullan iyi gelir belki
Busece06 inşallah bende de işe yarar deneyeceğim ☺️
bengilibeng prilam içiyorum ama bazen o bile fayda etmiyor 🥺
femme yaa umarım en kısa sürede geçer bende annemden yemek alıyorum kendim asla yapamıyorum parfüm kokusundan bile tiksindim
Mlke987 Aynı ben 🥲 bende 3 tane prilam alıp yine de çıkarıyordum. Allah yardımcınız olsun. Çubuk kraker patates ve leblebi tüketin. Maalesef başka çaremiz yok. Annelik rahime düştüğü an başlıyor. ❤️ canları sağolsun. ☺️
Mlke987 Allah yardımcınız olsun. Boyle de zor . Insallah onun kadar uzun sürmez senin
bengilibeng kesinlikle öyle şimdiden fedakarlıklarımız var olsun yeter ki sağlıkla kucağınıza alalım o zaman hepsini unutacağız 🙏🏻
İlk 3ay mide bulantısından yemek yiyemedim sadece salatalık yiyordum onuda kusuyordum su bile midemi bulamdırıyordu 3 ayda 12 kilo verdim 60 dan 48 oldum şuan 34+4 iki hafta önce 62 kiloydum kusmalarım durdu ama mide bulantım devam ediyor önceki kadar degil ama hâla var