Zelihalil Merhaba kizlar plasenta biraz asagida dedi doktorum.Nst sonucuma baktı cok güzel hic bi sorun yok dedi ama 3 gün sonra tekrar nst baglanmam icin cagirdi.Acaba plasenta adagida oldugu icin sezeryan tarihimi wericek dersiniz basına böyle bisey gelen warmı?Bu arada 37+1 günlük hamileyim.
asminko345 Zelihalil Plesanta 3 çeşit yerleşiyor canım üste olmadığı zaman Tam totalis rahim ağzını tamamen kapatıyor Kısmi parsiyel kısmi bölmünü kapatıyor Marjinal plesanta Rahime yakındır ama kapatmaz tam acaba hangisi 🤔
Zelihalil asminko345 inan hangisi bilmiyorum🤷♀️ Üçünüde söylemedi sadece biraz aşağıda her gelmende hatırlat bunu bana dedi.Nst iyi cıktı ama geri 3 gün sonra cagirinca dedim plasentaylami alakalı acaba🧐
asminko345 Melomeltem Kanaman gibi bişiyin yoksa sadece doktorun utrasyonda görüyorsa ve ne kadar uzaklıkta olduğunu hesaplaması lazım 18 haftamdan beri plesantayla uğraşıyorum fazla kafaya takmıyorum takdiri ilahi herşey 30 haftamıza kadar geldik 1 cm çıktı yukarı 2 cm çıktı derken 2 cm’le kaldık ama doktorum normal Doğum yapabileceğimi söyledi fakat makat gelişi şuan 🤔 İlerleyen haftalarda dönerse bilemem sadece dikkat etmen lazım biraz canım 👍
Nurci Bende 28+6 haftalığım dü Zelihalil bende 29+6 haftalığım dün doktorum bana da aynısını söyledi plesenta aşağıda az bir sancıda kanaman olabilir dedi HAftaya tekrar gidicem
asminko345 Zelihalil Gittiğinde sor bi kuzum ve mesafe uzaklığını kaç cm olduğunu :) Normal Doğum yapabilirsin dersen içini rahat tut tabi bide her yere öyle uzanma ağır kaldırma falan dikkat et 💙
Zelihalil Nurci Allah korusun olmaz kanaman sancın falan inşallah canim.Bende salı günü gidicem yazarım doktorum ne derse artık bakalim cok merak ediyorum salıya kadar yukarıya cıkarmı yada dahada inip rahmi kapaticakmı kafamda bi sürü soru🤦♀️
Nurci Zelihalil benim birde suyum azalmış anlamadım neden 🤷♀️ İnşallah aksi birşey olmaz çok korkuyorum inşallah sende iyi haberler alırsın canım
Zelihalil Nurci Hayırla kucagımıza alalim inşAllah bebeklerimizi sağlikla canim benim🙏🏻🙏🏻 İcini ferah tut inşAllah hic bir sorun yaşamazsın🙏🏻