- Düzenlendi
Doğum çantası
AyFa1608 Bizim de bir büyük bir küçük valizimiz var hangisine koyarım eşyaları bilmiyorum ama fiyatına göre uygun, üstüne de içindekileri yazınca bulması rahat olur diye düşünüyorum. Ben bebeğimin çorap şapka eldiven gibi şeylerini bunlardan birinin içine koyarak yıkadım o konuda da işime yaradı.
Brck0303 bundan bende aldım buyuk olana doguma gırerken hemsıreye verecegım hastane cıkısı ve battanıyesını kattım hepsini iç içe diğer buyuk canta gıbı olan şeye kıyafetım tacım terlıgımı koydum diğer kucuk seylerede bebegın ıslak mendılı ağız mendılını corabını koydum ve dier kucuklere gene ekstra bebeğe 4 takım daha kattım alt ust
Buse-ozdmr teşekkür ederim fikir çok mantıklı geldi aynısı yapacağım 🤭🤗
Brck0303 aynen hepsınıde valıze yerlestırırsin daha güzel ve daha düzgün olurlar hiç biri birbiriyle karısmaz 😊
Brck0303 bende bunlrdan aldım yaptım çantamızı bebişimmm ilk doğduğunda giyeceklerini birine koydum yedekleri ayrı ayrı koydum cüzdan gibi olanlara ağız mendillerini koydum hepsi düzenli ayrı ayrı olsun diye fileli olanlara bez ıslak mendil alt açması pişik kremi vs koydum kendi kıyafetlerimi koydum çok düzenli oldu yanınızda kim olacaksa o bilsin ona göre çıkarıp direk kullanır kıyafetlerin altı üstü çorabı eldiveni karışmaz en azından ☺️