EPervane Bebesim haziranda dogucak kiz cocugu , ilk bebegim deneyimsizim , hangi kiyafetler alinmali kollari uzun mu ? Kisami? Cocuk bezi hangi ayina gibi kac numara olmali ?
beyzzsenturkk EPervane 6 günlük bebegim ve 1 numara aldıgım bez sürekli tasıyor kayıyor bir yerlere keske bir paket yenidoğan alsaymısım dedim hastanede de ondan takmıstı hemsireler sular seller gibi bez gidiyor daha 6 günlük ama 40 adet bez bitirdik neredeyse onun dısında cogu kıyafetini 0-3 / 0-6 ay almıştık yenidoğan sadece iki takım almıstık alt kıyafetleri küçüktü zaten ama bizim 1 numara bez dolayısıyla cok fazla üst degistirme maceramız oldu o yüzden bi kaç takım daha aldık yenidoğan bu arada kızım 3300 doğdu 4 kilo dedikleri icin kıyafetleri kücük gelir sanmıstım büyük bile geliyor 😂
Edafmo EPervane yenidoğanlar üşüyor canım bizler gibi değil. En azından 40ına kadar uzun kollu giydirmeye çalış. Kalın kıyafetler değil ama uzun olsun etini örtsün
guzelanne01_ EPervane canım bende ya haziran sonu yada temmuz başı Allahın izniyle doğum yapacam kızıma çok almıştım getirende çok fazla oldu kış bebeğiydi Etiketleriyle duruyor çoğu kıyafeti Şimdi benim 6 7 tane uzun kollu 5 li takımı var renkleride beyaz sarı turuncu ortak renk yani fazlasıyla ayaklı tek alt takımı var çok çok çıtçıtlı badisi var uzun kollu yarım kollu kısa kollu Eldiven çorapta çok 3 tanede penye tulumu var hepsi 0-3 herkez yazda doğsa bunları giyer dedi o yüzden sadece isimli hastane çıkışı yaptıracam 2 tanede ince yazlık battaniyesi var yeter 1 tanede kalın kış için alacam giyer diyorlar bebek yazında doğsa üşür diyorlar bakalım görcez🙈 Birde havlu aldımmı bitti benim ağız bezleri çok önemli benim için çok kullanıyorsun ondanda var ekstra almam
2023bebegim EPervane benim oğlan 25 Mayıs’ta doğdu bir sürü yeni doğan takımlar aldım heves edip ama malesef bazılarını hiç giyemedi bazılarını 1 defa giyebildi yaz olduğu için çocuklar çok çabuk alerji oluyor çok çektim o konuda sürekli isilik ti pisiyordu sürekli delikli nefes alan zibindan tek giydiriyordum hatta bazen yani çoğu zaman sadece bez bagliyordum o kıyafetler hep öyle elimde kalmıştı dedim ki şimdi 2.oglum giyecek hayırlısı ile
reyrey İlk 40 güne 1 numara bez kullan 250 adet genelde yetiyor sonra 2 numaraya geçiyorsun oda genelde çocuk 3 aylık olanakadar gidiyor sonrasını kilosuna göre alıyorsun zaten haziran havalarına belli olmaz 0-3 aylıkları gene sen ince al ama uzun kol al yeni doğan olduğu içinmüşüyebilir fakat sonrası için 3-6 aylık koşa kollu alabilirsin cici elbiseler alabilirsin rahatlıkla giyecektir
Ipek_2017 Haziran da doğum benimde. Yenidoğan 0-3 ay ince uzun kollu alıcam. Haziran temmuz Ağustos tam yaz oluyor eğer çok sıcak olursa kısa kollu zıbınla da durabilir. Eylülden sonra zaten havalar serinliyor . 3 -6 ve 6-9 u hep uzun alırım .