38+5 deyim çatı muayenesi felan yapılmadı hiç. Yarın kontrolum var ama bir haftadır ağrı var ayaklarım belim. Karnımda hafif sanci Bugündür çocuk çok hareketli. Nst den mi bakılır yoksa muayene yapılır mı çatı?
ZahideKadem Neden çatı muayenesi yapilmadi sezaryen mi istiyorsunuz?
ZahideKadem benimde 2 gündür hafif sancılarım var 40+3 olduk artık ne zaman gelecek bilmiyorum 🤣🤷🏻♀️
ZahideKadem 35. Hafta catı muaynesı yapılcak bana doktorunuz solemedımı gün
sacmalamakizim hayır doktorum hiçbir şey söylemedi. Sezeryan veya normal diye. Çatı muayenesi de yapılmadı. Devlete gidiyorum acaba normal olsun diye mi beklicez?
ZahideKadem Devlete gidiyorsanız normal o zaman bakmaması onlar sancı olduğu zaman doğum zamanı bakıyorlar maalesef ama nst’ye girmeniz lazimdi.
sacmalamakizim nst ye giriyorum. Bir haftadır böyle ama yarın kontrolum diye bekliyorum bakalım. Hayırlısı
Melosmeloss hayırlısıyla gelsinler yaa bende öyle bekliyorum bakalım. Ne zamanı bulur 😂👼🐢
_aysemiaa hayır hiçbir şey söylemedi sadece nst ve ultrason şeklinde ilerliyoruz şuan
ZahideKadem allah Allah bızde 31. Haftadan ıtıbaren her hafta nst ıkı haftada bır muaynelı nst gıdıyoruz ama 35 te catı muaynesı dedı
_aysemiaa bilmiyorum bende 34 den sonra başladı nst hayırlısı diyorum artık