Meraba kizlar şuan iğneden sonraki 11.gundeyim 5 gün sonra gittiğimde kist oluşmuş ama diğeri catlmais dedi doktorum bu şekilde hamile kalan varmı kist engel değil heralde ama sanki o şekilde hamile kalamda yok gibi
Mervoll Yumurta gelişimi için ilaç kullandıysanız kist oluşması normal. Ben ilk gebeliğimde klomen kullandım ve hamile kaldım , ilk kontrole gittiğimizde doktor bir tane de kist görünüyor ama korkma o zamanla kaybolur demişti öyle de oldu.
Mervoll benim gecen ay biri dollendi hamile kaldim biri hala kisttti engel degil canim
rose_gold_26 o şekilde hamike kaldin yani engel olmadı demi
rose_gold_26 kaçıncı gün test yaptın ve belirtilerin nelerdir afedersin benim sadece gaz problemim var hiç böyle olmazdı onun dışında karın ve bel ağrısı akıntı falan yok
Mervoll Aynen kist gebeliğe engel olmuyor. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan testi verdim ben kanda çıktı zaten gebelik.
Bende klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım ilk muane ye gittiğim de kist oluşmuş kendi kendine gider demişlerdi öyle de oldu hatta kistten dolayı keseyi görememiştik o yüzden kist engel değil canım
aysecan42 yorumu için çok sağol canım sevindim :) belirtilerinin varmiydi peki
mother2 yaa çok sevindim canım iyiki yazdınız:) bende bugün 11.gun yarın 3 4 test alıp yapmaya caliscam persmebe yada cuma adet olmzsam kan vericem
Mervoll ben de oyle yaptim canim benim 13 gun azcik silik cikti 7 haftlik oldu bile
Mervoll darisi sana insallah
Mervoll 14. 15. Gün adet olacak gibi sancım vardı canım sadece belirti oydu
mother2 inşallah canım yarun hemen alıp yaomak )
Mervoll insallah cikar
Kizlar akşam 8 de bu testi yaptım benden başka o ikinciyi çizgiyi görmesi imkansız :) ama 2 saat sonra.daha belirgin oldu hamile miyim diye sormicam .iğnenin 11.gunu hamielkik etkisi geçmiş midir coooooooooookkkkkk silik çizgi var çıplak gözle
Kuruma cigzgisidir diye yıkadım bekledim sonra tekrar baktım nette öyle okumuştum yıkayın geçmezse gerçektentir diye yine bı umut işte :)