Tugcelb çok teşekkür ederim çok duygusal bir olay zaten 🙏🏻☺️ ama doğumdan sonra gerçekten unutuluyor hiç korkmayın sancıları hep gülerek karşılayın bebeğim bana gelmek için çabalıyor diye düşünün 🙏🏻🫶
biokadarmavii pozitif yorumunuz için teşekkür ederim iyi geldi🥰🥰 umarım bizlerinde her anından zevk aldığımız güzel doğumlarımız olur🙏🏼🙏🏼
biokadarmavii Nişanınız bir hafta boyunca nasıl geliyordu sarı sıvımsı yapıda mıydı acaba?
EceeA00 aynen 3 kere geldi hep sarı mukus gibiydi😄
biokadarmavii Maşallah benimde hayalim böyle hiphizli geçen doğum serüveni inşallah bana da pozitif doğum hikâyesi yazmak nasip olur 33+4 dualarınızı bekliyorum kızlar. Size de hayırlı olsun bebenizle mutlu huzurlu zamanlarınız olur inşallah 🥰🥰
Tugce3479 dualarımız sizinle inşallah Allah hepinize nasip etsin 🙏🏻☺️ bol dayat yapın
biokadarmavii maşallah ne güzel saglikla büyütün ınsallah böyle güzel dogumlar bizede nasip olsun inşallah aminnn
biokadarmavii çok teşekkür ederim bu sefer umarım bende bağırmam
biokadarmavii bende 38+2 deyim kızımı bekliyorum Alya olucak ismi bi an okurken kendimi hayal ettim 🤭 inşallah böle bir doğum bana da nasip olur sağlıkla büyütün Alya bebeği ❤️🧚🏻♀️
Semilk05 amin çok teşekkür ederiz siz de sağlıkla kucağınıza alın Alya’nızı inşallah🥰🙏🏻
biokadarmavii sağlıkla büyütün bebeğinizi çok güzel anlatmışsınız motive oldum:) gebelik süresince normal doğumu kolaylaştıracak neler yaptınız ne tavsiye edersiniz?
Anneadayi23 teşekkür ederim☺️🙏🏻 YouTube da elçinle pilates sayfasından her gün pilates yaptım, son ayda her gün bol squat merdiven inip çıkma birde bence en önemlisi eş ile ilişki 😅 son güne kadar diyebilirim benim doktorum öyle tavsiye etmişti 🙏🏻
biokadarmavii normal doğumdan o kadar çok korkuyorum ki sizin yazını okuyunca biraz olsun rahatladım Rabbim bana ve benim gibi hamiş annelerin yardımcısı olsun , bizede sizinki gibi rahat doğum nasip etsin 🙏🥰
Maşallah çok güzel bir doğum hikayeniz olmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🥰
biokadarmavii teşekkür ederim deniycem😀
biokadarmavii maşallah 🧿 Ne güzel bi doğum hikayesi olmuş.. Sağlıkla büyütün Allah analı babalı büyütsün! Darısı bizim başımıza inşallah 😇🍀🙏🏼
biokadarmavii kac haftalik dogum yaptiniz🥰Cok guzel bir dogum olmus maşallah 🥰
Ipeks teşekkür ederiz darısı başınıza🙏🏻 39+2 de doğum yaptım
biokadarmavii masallah cok guzel dogumunuz olmus🥰 Benim cook dogum korkum var ama böyle okuyunca kendimi cook iyi hissettim🥰
Celikk66 hiç korkmayın herkes yapıyor inşallah güzel doğumlar olur🥰
biokadarmavii teşekkürler ☺️ bizde 39+0 dayız ama gelen giden yok heyecanla bekliyoruz 🥰