Merve_tna çok sağolun benim de ıkınmak zordu öncesinde çalışılması gerektiğini düşünüyorum🙏🏻☺️ size de kolay doğumlar olur inşallah hiç korkmayın bağırmak daha çok zorlaştırıyor diye ben hiç bağırmadım
biokadarmavii çok teşekkür ederim bu sefer umarım bende bağırmam
Tugcelb çok teşekkür ederim çok duygusal bir olay zaten 🙏🏻☺️ ama doğumdan sonra gerçekten unutuluyor hiç korkmayın sancıları hep gülerek karşılayın bebeğim bana gelmek için çabalıyor diye düşünün 🙏🏻🫶
biokadarmavii pozitif yorumunuz için teşekkür ederim iyi geldi🥰🥰 umarım bizlerinde her anından zevk aldığımız güzel doğumlarımız olur🙏🏼🙏🏼
biokadarmavii Nişanınız bir hafta boyunca nasıl geliyordu sarı sıvımsı yapıda mıydı acaba?
EceeA00 aynen 3 kere geldi hep sarı mukus gibiydi😄
biokadarmavii Maşallah benimde hayalim böyle hiphizli geçen doğum serüveni inşallah bana da pozitif doğum hikâyesi yazmak nasip olur 33+4 dualarınızı bekliyorum kızlar. Size de hayırlı olsun bebenizle mutlu huzurlu zamanlarınız olur inşallah 🥰🥰
Tugce3479 dualarımız sizinle inşallah Allah hepinize nasip etsin 🙏🏻☺️ bol dayat yapın
biokadarmavii maşallah ne güzel saglikla büyütün ınsallah böyle güzel dogumlar bizede nasip olsun inşallah aminnn
biokadarmavii bende 38+2 deyim kızımı bekliyorum Alya olucak ismi bi an okurken kendimi hayal ettim 🤭 inşallah böle bir doğum bana da nasip olur sağlıkla büyütün Alya bebeği ❤️🧚🏻♀️
Semilk05 amin çok teşekkür ederiz siz de sağlıkla kucağınıza alın Alya’nızı inşallah🥰🙏🏻
biokadarmavii sağlıkla büyütün bebeğinizi çok güzel anlatmışsınız motive oldum:) gebelik süresince normal doğumu kolaylaştıracak neler yaptınız ne tavsiye edersiniz?
Anneadayi23 teşekkür ederim☺️🙏🏻 YouTube da elçinle pilates sayfasından her gün pilates yaptım, son ayda her gün bol squat merdiven inip çıkma birde bence en önemlisi eş ile ilişki 😅 son güne kadar diyebilirim benim doktorum öyle tavsiye etmişti 🙏🏻
biokadarmavii normal doğumdan o kadar çok korkuyorum ki sizin yazını okuyunca biraz olsun rahatladım Rabbim bana ve benim gibi hamiş annelerin yardımcısı olsun , bizede sizinki gibi rahat doğum nasip etsin 🙏🥰
Maşallah çok güzel bir doğum hikayeniz olmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🥰
biokadarmavii teşekkür ederim deniycem😀
biokadarmavii maşallah 🧿 Ne güzel bi doğum hikayesi olmuş.. Sağlıkla büyütün Allah analı babalı büyütsün! Darısı bizim başımıza inşallah 😇🍀🙏🏼
biokadarmavii kac haftalik dogum yaptiniz🥰Cok guzel bir dogum olmus maşallah 🥰
Ipeks teşekkür ederiz darısı başınıza🙏🏻 39+2 de doğum yaptım
biokadarmavii masallah cok guzel dogumunuz olmus🥰 Benim cook dogum korkum var ama böyle okuyunca kendimi cook iyi hissettim🥰
Celikk66 hiç korkmayın herkes yapıyor inşallah güzel doğumlar olur🥰
biokadarmavii teşekkürler ☺️ bizde 39+0 dayız ama gelen giden yok heyecanla bekliyoruz 🥰