Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim bu sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle sildiğimde açık kahve rengi krem rengi gibi lekelenmem oldu benim durumumu yaşayanlar varmı doktor randevuma daha bir hafta var çok kortum
Melissahan canım ne olur ne olmaz hastaneye git derim doktorunun numarası varsa en azından ara böyle bir durum var gelmem gerekir mi de belki ilaç verebilir
Melissahan bende aynısını yaşadım akıntı içersinde çok az ama az da olsa doktora görünmek lazım hiç riske atmadan
Melissahan ne olur olmaz diye doktora gitmelisin benimde oldu o haftalarda gittim hastaneye direk kalbini dinledik cok sukur iyiydi, ne olur olmaz diye progrstron verdi doktor
Melissahan
Melissahan benim de oldu 10 haftalikken acile gittim her kanama bir risktir diyerek yatış verdiler 5 gün progestan iğne ve progestan hap verdiler ayrıca bol bol dinlenip ağır iş yapmaman gerektiğini söyledi doktorumuz 12 haftamzdayz devam ediyorum haba ara ara çok açık da olsa devam ediyor akıntım
Senemsu Canım yurt dışında yaşıyorum burdaki doktorlar Türkiyedeki gibi değil arıyorsun açmıyor gittiğinde seni tanımıyor bile neden geldin diğe soruyor o yüzden randevumu beklemek zorundayım😔
Elifdamlayildiz Peki neden olmuş sizinki doktorunuz ne dedi
Elifdamlayildiz Canım ne dedi doktor acaba umarım hiç birşey yoktur
Melissahan benm daha bugün oldu yeni gitcem hastaneye canım ama bulantım falan devam ediyor diye bişey yemeden gitmiyim dedim🥺
femme Anladım cnm ben yurt dışında yaşıyorum burdaki doktorlar çok ilgisiz arıyorsun açmıyor mecbur randevumu beklemem lazım inşallah hiç birşey yoktur😔
Elifdamlayildiz Anladım canım inşallah bişey yoktur banada haber verirmisin 😔
Melissahan inşallah canım gidince yazarım burdan 🥺
Melissahan çok geçmiş olsun
Elifdamlayildiz tamam canım inşallah güzel haberle gelirsin🤲🏻♥️
Yaprak46 Benimki kanama şeklinde değil ama daha çok krem rengi gibi bilmiyorum hayırlısı
Melissahan benimki de kanama değil açık kahverengiydi
Yaprak46 inşallah bende sizin gibi sorunsuz bi şekilde atlatırım😔
femme çok teşekkür ederim
@Melissahan canım iki haftadır aynı durumu bende yaşıyorum. Tehlikeli bi durum var mı yokmu bişey diyemiyorum doktorlar düşük riski yada enfekte olmuş olabilir dedi prolutan iğne yaptılar ama yinede akıntı hala geliyor kafayı yicem
hvvgngr-32 Çok geçmiş olsun canım bende enfeksiyondan şüpeleniyorum bazen idrarımda yanmada oluyor ama akıntım hiç olmamıştı bu günde sadece bu sabah ilk idrarımda oldu sadece gün içerisinde olmadı ama yinede çok korkuyorum her Wc ye gittiğimde korkudan ölüyorum doktor randevumada daha var napıcam bilmiyorum😔
@Melissahan sanada çok geçmiş olsn. Çok şükür biz istediğimiz zaman doktora gidebiliyoruz sizin öyle bi ihtimalde yokmuş. Duadan başka yapacak bişeyimiz yok bazen doktorada gitsen denkgelmeyince anca gitmiş oluyosn valla. Bende beklemedeyim hayırlısı olsn
hvvgngr-32 Amin canım haklısın Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin