Beyazeller Ben yüksek bel külot almıştım onlar bile sıkmaya başladı. Üstüne bir de bol eşofman tarzı triko şeyler giyiyorum iyice karnım şişti sıkıyor : Ne giymek lazım 👀
Buse-ozdmr Beyazeller evin içinde südyen takmıyorum bol bir tşort ve pijama giyiyorum 😂bos bol gezıyorum 😂
Mommy61 Beyazeller ben ne giyeceğimi şaşırdım artık sanki iç çamaşırlarımın içinde çatlıyorum, artık atlet diye bol erkek tişörtleri giyiyorum, bazı geceler de iç çamaşırsız penye pijamalarımdan giyiyorum anca rahat oluyor
Hilal3425 Beyazeller tayt giyiyorum üzerine crop hamile eşofmanı giyiyorum evde güzel giyinmeyi seviyorum
Fatosca Canım azcık sıksın dayan beni de sütyen falan sıkıyo ama çıkarmıyorum rahatlığa alışırsak bu sefer hiç giymek istemicez memelere özgürlük diye ama öyle de olmuyo yav doşumdan sonra giymek çok koyar sonra😂
Beyazeller Burcu1101 bende eşim olmadan bir yere gitmeye korkuyorum 🙁zaten arada kasığıma ağrı saplanıyor
Beyazeller Mommy61 Evet ben zayıfladım ama göbeğim şişmanladı 👀 napıcaz böyle bilmiyorum daha da büyüyünce
Asyabuse Geceliklerle yaşıyorum sütyenmiş çamaşırmış veda edeli baya oldu 😂😂 kapı yanında sabahlık asılı kapı çalarsa hemen onu geçiriyorum üstüme. Oğluşlarımla 32+2 olduk çok kalmadı her an kavuşabiliriz bakalım 😇🌸
Beyazeller Asyabuse bende yatarken giymiyorum külot ama evde giyiyorum rahatsız ediyor ve alerji oluyorum giymezsem 🙄
Mommy61 Beyazeller yani 30 hafta olsu sadece karnım büyüdü biraz da basenlerimin dolduğunu hissediyorum, ama sanki kıyafetler bana ahtapot gibi sarılıyor öyle bi his 😁
Snmdgn Beyazeller 37 haftalık hamileyim valla artık ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım karnımda düştü aşağıya artık rahat ne varsa daha doğrusu pijamalara veda edemiyorum 🤦♀️
Mommy61 Beyazeller ya bilimsel olarak aslında yok bu bi inanış işte halk arasında, benim oğlum olacak gören aaa sadece karnın büyümüş, ya da karnın sivri belin ince erkek mi diyor. Ama doktorlar da söylüyor işte alakası yok diye 😁