Ben yüksek bel külot almıştım onlar bile sıkmaya başladı. Üstüne bir de bol eşofman tarzı triko şeyler giyiyorum iyice karnım şişti sıkıyor : Ne giymek lazım 👀
Beyazeller bol ne varsa valla giyorum esiminkilerden fln
Beyazeller evin içinde südyen takmıyorum bol bir tşort ve pijama giyiyorum 😂bos bol gezıyorum 😂
Beyazeller ben ne giyeceğimi şaşırdım artık sanki iç çamaşırlarımın içinde çatlıyorum, artık atlet diye bol erkek tişörtleri giyiyorum, bazı geceler de iç çamaşırsız penye pijamalarımdan giyiyorum anca rahat oluyor
Beyazeller tayt giyiyorum üzerine crop hamile eşofmanı giyiyorum evde güzel giyinmeyi seviyorum
Beyazeller 37 haftalık hamileyim valla artık ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım karnımda düştü aşağıya artık rahat ne varsa daha doğrusu pijamalara veda edemiyorum 🤦♀️
Beyazeller normalde de çuval gibi booll şeyler oversize giyen biri olarak ev kıyafetlerinde ve dışarda üst giyimde hiç etkilenmedim😂 evde sürekli paçur gibi booosbol pijamalar, dışarda da oversize tunikler giyiyorum😂
Beyazeller yaşasın pijamalar 😅😅
Beyazeller vala ben herzaman kalkarim yuzumu yikar hafif makyajimi yapar guzel guzel giyinirim heran disari cikacakmisim gibi evde hicte rahat degilim sutyensiz pijamali esimin kileride jhayatta giymem one oyle rahat lik oylemi oluyor guzel giyinmesem o zaman rahat olmam parfum bile sikarim 😂😂
Canım azcık sıksın dayan beni de sütyen falan sıkıyo ama çıkarmıyorum rahatlığa alışırsak bu sefer hiç giymek istemicez memelere özgürlük diye ama öyle de olmuyo yav doşumdan sonra giymek çok koyar sonra😂
Fatosca evde sütyen mi takılıyorsunuz 😦
Elbise etek falan giyiyorum artık dışarı çıkmak işkence gibi geliyor 32 haftalığız
Burcu1101 bende eşim olmadan bir yere gitmeye korkuyorum 🙁zaten arada kasığıma ağrı saplanıyor
3babyannesy bende havalar daha sıcakken eşimin tişörtlerinden aşırıyordum 🤓
Eşimin swetlerini tişörtlerini ne varsa giyiyom simdiden😂🙊
Buse-ozdmr bende hiç giymedim evde sütyen giyemem 🤓
Mommy61 Evet ben zayıfladım ama göbeğim şişmanladı 👀 napıcaz böyle bilmiyorum daha da büyüyünce
Geceliklerle yaşıyorum sütyenmiş çamaşırmış veda edeli baya oldu 😂😂 kapı yanında sabahlık asılı kapı çalarsa hemen onu geçiriyorum üstüme. Oğluşlarımla 32+2 olduk çok kalmadı her an kavuşabiliriz bakalım 😇🌸
Asyabuse bende yatarken giymiyorum külot ama evde giyiyorum rahatsız ediyor ve alerji oluyorum giymezsem 🙄
Hilal3425 Tayt sıkmıyor mu ?
Beyazeller yani 30 hafta olsu sadece karnım büyüdü biraz da basenlerimin dolduğunu hissediyorum, ama sanki kıyafetler bana ahtapot gibi sarılıyor öyle bi his 😁
Beyazeller hamile taytı
Snmdgn Az kalmış ben 15+6 dayım daha :)
Mommy61 Cinsiyetle alakası var mı sizce kilo alınan bölgenin ?
Beyazeller 2.trimester en güzel dönem tadını çıkarın ☺️
Beyazeller ya bilimsel olarak aslında yok bu bi inanış işte halk arasında, benim oğlum olacak gören aaa sadece karnın büyümüş, ya da karnın sivri belin ince erkek mi diyor. Ama doktorlar da söylüyor işte alakası yok diye 😁