merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim iki defadır kanamam oldu doktora gittim progestan iğne ve ilaç verdi sonrasında geöti kahverengi lekenmem devam ediyor doktor bir sorun yok düşük riskin var ilaçları kulanmaya devam et dedi ama aynı durumu yaşayıp doğum yapan varmı acaba çok korkuyorum
yys ben kızımdada yasadım ,oglumdada yasadım aynen progestan ılac kullandım boş bol yat dınlen ayakta durma suan 36 haftalığım ılk haftalarda oluyor sıkma canını .. inşallah sağlıkla gelır bebişin
Asiye6125 inşallah çok sağolun inşallah geçer sizde hayırlısı ile doğurun inşallah 🌹😍
canım aynı durum bende de var şu an 13 haftalığım progestan ve iğne kullanıyorum bol bol yat uzan sakın iş yapma vücudunu gerecek şekilde yukardan tabak bardak dahi alma inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ilaçları güzelce kullan❤️Ama doktor bana temizlik dahi yapma sadece yat dinlen dedi
Senemsu amin inşallah şuan içim rahatladı biraz çok sağolun ben muhasebeciyim masa başı çalışıyorum ama rahatım yani işe araba ile gidip geliyorum oturuyorum yormuyorum kendimi inşallah bişey olmadan geçer allah razı olsun ev işide yapmıyorum artık düne kadar yapıyordum ama çok korktum artık yapmıyorum
İlk haftalarda benimde kanamam oldu progestan ilaç, iğne kullandım geçti çok şükür kahverengi leke eski kanama olduğu anlamına geliyor pembe veya Kırmızı olursa sıkıntı. Bol bol dinlenin ev işi falan yapmayın. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim🙏
MeralP amin inşallah çoksağolun artık evişivs yapmıyorum çok sağolun ❤️
yys yok canım eğer ailen yanındaysa onlardan rica et kocan da yardımcı olsun oturuyosan çok iyi kendini yormamaya dikkat et eve gittiğinde direkt uzan inşallah iyi olacak her şey