DmlnrKrnz Merhaba arakadaşlar yarın ilk kontrolüm var 5+1 oluyoruz kalp atışını duymam için erken mi ? Vajinal ultrasonla bakmak istese yaptırsam mı çok kararsızım herkes farklı birşey söylüyor bi zararı var mıdır bebeğe?
Bzdmr DmlnrKrnz bu haftada keseyi görürsünüz muhtemelen sadece biz 5+4de keseyi gördük 7+4 de kalp atışını almıştık
pamukprensesss DmlnrKrnz vajinal ultrason ile kalp atışı duyabilirsiniz normal olarak sadece kese görünur. Bende rahim ağzı kısalığı olduğu için vajinal ultrason yaptırıyorum birçok doktor zararı olmadığı söylüyor çok şükür bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
FeyzaBkn DmlnrKrnz Kalp atışı için erken olabilir benim geç döllenme olmuştu 6. Haftada vajinal duyduk karından duymamız 8. Haftayı buldu
Hfdkmn DmlnrKrnz kalp atisi icin erken muhtemelen biz 4+2de aslinda set e göre 4+6da keseyi gördük 15 gün sonra kalp atisina gel dendi benim kese alttan muayeneyle gözükmüstü bir zarari yok diye biliyorum yoksa doktor yapmaz zaten
DmlnrKrnz pamukprensesss yani zararlı olsa doktorlar bunu yapmaz diye düşünüyorum bende ama insanlar ne kadar müdahale etmeyi seviyor korkutuyorlar aklımda soru işareti kaldı
DmlnrKrnz Rwerdst bakalım benimde yarın belli olur daha önceden kimyasal gebelik geçirdim onun için çok tedirginim