Kızlar kaburgalarım çok ağrıyor uykudan kaldırdı. Kafamı yastığı koyamıyorum. Hareket edince de aynı. Biraz oturunca rahatlıyorum. Magnezyum içtim hemen. Bu durumu yaşayan var mı. Geçmesi için ne yapabilirim. Canım yanıyor.
qwer890- canım son aylara girdiğimiz için maalesef çok sık olacak bunlar bende de sırt ağrısı çok oluyordu kaburga ağrısıyla geçen gece acile gittim nts ye bağladılar bu ağrılar normal son aylar olduğu için bol bol dinlen dedi ebe bana arkana yastık koy otururken
1Busenur1 Çok zordu sanki kaburgalarım birbirine geçti. Öyle bir ağrı hiç yaşamadım. Magnezyum hemen aldım. Sende magnezyumunu ihmal etme canım. Sağlıkla huzurla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.
Allah rızası için hic mi çözüm bulan yok magnezyum kalsiyum hikaye deliriyorum yok benim de geçmiyor 🥹🥹🥹
HKiLiCeR ya kizlar boyle aci yok sanki bir birine gecti kaburgalarim cok baski aci hiss ediyorum o bolgede
Kızlar sağ kaburga ağrısıysa safra sorunu var demektir ihmal etmeyin nefes bile aldırmıyor mutlaka acile gidip safra değerlerinize baktırın taş düşürüyor olabilirsiniz.Asla ihmal etmeyin
Bgmz kuzum benimde hep ağrıyor ama bebek kafası orda baskı yaptığı için dedi doktor safra taşının başka belirtisi olmazmı