eknsnsr98 Eymenslm benim doktorum 11 haftalık erkek benziyor dedi 14 haftalık erkek 18 haftalık kesin erkek dedi
serpil1baby Eymenslm doktorun tecrübesi çok önemli benim doktorum meşhurdu cinsiyette☺️ 11+5 de tahminde bulundu erkenden, sonra kesinleşti şaşmadı😄
Eymenslm 3kuzuAnnesiyim aynen ilkim hiç öyle saçmalamazdı oğlum oldu bu bana kız gibi geliyor hayırlısı🤪 bende senin yorumları gördükçe diyorum bi ikimiz öğrenemedik diye ahshsh😅
Eymenslm momlife317 ilk çocuğumda hiç detaylı girmedim 14. Haftada net öğrendim erkek di bu 13 de sürekli benzetmeler oldu öğrenemedim daha
Eymenslm Bende hep özele gidiyorum ama iyi doktor diye gittiğimiz bile yanılmalar yaşanabiliyor tabi ki
momlife317 Eymenslm benim doktorum cok iyi cinsiyettede yanilmasi imkansiz gibi ama o kadar degisen okudumki belki degisir diye bekliyorum :)
Eymenslm 3kuzuAnnesiyim hayırlısı belli olmaz yanılırsın belki hayırlısı olsun bakalım🥰 maşallah iyi tahmin yapıyorsun nasıl öğrendiysen 😅
Mervetnl Eymenslm bizim doktorumuz 13. Haftada cinsiyet balonu patlattı bize 😇 Erkek dedi 32 olucam artık hiç değişmedi 😇