3.ye hamileyim iki oğlum var Rabbim çocuklarıma sağlık huzur versin.kız çocuklarını da çok seviyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bana da nasip etsin amin.tam 10 haftalık hamileyim ne zaman öğrenirim acaba 😅
Ayse_guney 12+5 de ikili tarama testinde doktorum kız tahmininde bulunmuştu. 16. Haftamda netleşti. Allahım sizinde gönlünüze göre versin :)
Ayse_guney benim kızım olacak bildiğim 5 hamile daha var çevremde 4ü kız biri erkek sadece
Ayse_guney karışık sene bence yakınımda 2 kişi kızı olucak benim oğlum olucak karışık sene😄☺️ bence sizin kızınız olucak gönlünüze göre sağlıklı versin.
Ayse_guney Bende dahil çevremdeki herkes erkek 😬
Ayse_guney bence kiz ve erkek senesi 😂😂
Ayse_guney bu sene karışık canım Ama ağırlık erkek ben ve çevremde kim varsa hamile erkek hep
Ayse_guney erkek senesi erkeğe hamileyim 🤗
Ayse_guney benımde 3. Gebelıgım 2 kızım car ınsallah sana kız bana erkek nasip eder benım için ne dogurursam onun senesi 😀
Ayse_guney benim çevrem ben dahil erkek iki arkadasimin dogumu nisanda iksiide erkek..ben bir hafta once doğuruyorum erkek..komşum 20 gun once dogum yaptı erkek😀
Ayse_guney sene başında doğum yapacaklar erkek yeni gebelerin kız bence
Ayse_guney kimden duysam kızı oluyor sanırım kız senesi 🌸
ben de daha cinsiyeti bilmiyorum ama sanki erkek senesi gibi geliyor kimden duysam hep erkek diyor özellikle temmuz da doğumu olanlar
nfayyy temmuz da doğum yapacağım benim ki kız ve kime sorsam kız dedi 😅
nfayyy temmuzda doğumum kızımız olacak inşallah 🥰
nfayyy örnek ben😂 kız bekliyordum erkek dedi doktor
nfayyy
Fatmacd Benimde temmuz ve kız diyildi 14.haftada
nfayyy benimde erkek canım haziran sonu doğumum
Kimden duysam oğlu oluyor benimde oğlum olacak inşallah; Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Yenianneeee benimde oğlum olacak inşallah
Benimde temmuz sonu agustos basi denildi yarin ikili taramamiz var cok heycanliyimm bir oglum var gönül isterki bide kizim olsun tabi öncelikle hayirli ve saglikli olmalari ama gönül iste 🙈🤭
Benimki şubatta doğacak erkek🤭
Çevremdeki herkesin erkek benimde erkek🤣
Denizahsen ayy ben de temmuz annesiyim allah nasip ederse,
heveslendim şimdi bak ben de kızım olsun istiyorum da 🐣🐣
nfayyy ilk gebeliğiniz mi