GokceMom_ mevludeptc 25 yaşındayım ilk gebeliğim Rabbım bebişlerimizi sag salım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰🤲
mevludeptc Tunahan_rumeysa16 bi buçuk yaş var aralarında 😊 Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah 😊 aynen bende öyle düşünüyorum ilerde rahat edicem diye😂
Gkceko mevludeptc Ne yazık ki normal doğumu hiç yaşamayacağım o yüzden sezaryen doğum inşallah iyidir 🤲🏻🤲🏻 Çabuk iyileşirim evin ve ailemin bana ihtiyaçları var 😊
mevludeptc Gkceko bende aynen öyle bu üçüncü sezeryanım olucak 😊 Rabbim bi an önce ayaklanmayı kolay atlatmayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc Minikannemm bende eğer bu erkekse bidaha düşünmüyorum canım eğer erkek değilse dördüncüye yol gözükebilir😊😊
mevludeptc Zehradzcn oy maşallah koskocam 16 yıl Rabbim daha güzel yıllar nasip etsin evlatlarınla ailenle😊
Hilal_-aggul mevludeptc aynen Cnm herkes öyle diyor Allah kısmet ederse gene olur Allhim olmayanlara versin inşallah 🤲
momlife_7 mevludeptc amin inşallah Allah razı olsun sizde hayırlısıyla sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın inşallah 🥹
mevludeptc Aturkk oy maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 ben ilk duyduğumda çok ağladım sonrada ağladığım için pişman oldum bidaha ağladım😊😂
mevludeptc esmerella37 Rabbim kucağını boş bırakmasın gönlüne göre versin inşallah 😊kaç yıllık evlisin
annekuzusu_ esmerella37 Allah hayırlı zamanda vericek sabırlı olun inşallah yakındır bu güzel haberi duymaniz olucak insallah inanarak dua edin🥰♥️
Tan-su mevludeptc Allah olmayanlara versin inşallah 4 cü sürpriz oldu 8 sene sonra yeniden başa sardik iyikide olmuş abileri ve ablası heyecanla kardeşinin doğmasını bekliyorlar 😊
Aturkk mevludeptc İnan bende sevinsem mi üzülsemmi bilemedim ama yinede bin şükür Rabbime hayırlısıymıs demekki benim için 🥰🤲🏻 Saglıkla kucagımıza alalım insallah hepimiz🤲🏻