esma-21 mevludeptc aminn Allah razı olsun inşaallah canım 🥰 inşaallah sende çabuk atlatırsın çok ağrın vs olmaz 🧿🌸
zeynepsi esma-21 esma hanım merhaba, medipol hastanesinde hangi mesleklere indirim yapılıyor acaba, benim eşim polis
mevludeptc Blgekrks maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
Blgekrks mevludeptc amin inşallah 🤭 kaç tane ur diye düşünmedim hiç rabbim hakkımızda ne yazdıysa nasip🤲
muallimehanimmom5 mevludeptc ben 7 aylıkken bebeğim tekrar hamile kaldım 🙈 o sebeple hiç büyük konuşmak istemiyorum 🤪
mevludeptc muallimehanimmom5 bende bebeğim 10 aylıkken ikinciye kalmıştım daha yapmam diye büyük konuştuydum bak üçüncüsü oldu😂😊
mevludeptc Cansel2017 oy maşallah çok az kalmış 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Tunahan_rumeysa16 16 yasinda evledim… 17 yasinda 1. Oglusuma dogum yaptım 3 buçuk yaşında.😊şuan 20 yaşındayım 2. Oğluma doğum yaptım 1 aylık 💙💙
mevludeptc Tunahan_rumeysa16 maşallah çok erken evlenmişsin 😊ben 19 yaşında evlendim 21 yaşında ikinci kızımı doğurdum şuan 23 yaşında üçüncüye 11 haftalık gebeyim hayırlısı bakalım bundan sonra ne oluxak 😊😊
muallimehanimmom5 mevludeptc büyük konuşmamak lazım valla rabbim doğacak bir cana karar veriyorsa ne yapsak da o doğacaktır 🤩 sağlıklı hayırlı doğumumuz inşallah olsun 🥰
Tunahan_rumeysa16 mevludeptc sizin icinde hayırlısı olsun 1. Ve 2. Çocuklarınız arasında bir yaş var sanirim.😊 Allah kokayliklar versin zor ama gelip geçici süreçler ileride rahat etme gibi bir avantajimiz var 😃
mevludeptc hilalklkn oy maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
hilalklkn mevludeptc amiiin cümlemizinkini inşallah 😍😍 Valla Rabbım ne gösterir bilinmez. Gönül ister bakabilecegimiz kadar çocuk yapmak 😅