Ben 23 yaşındayım ve üçüncü gebeliğim sonuncusu tamamen süpriz oldu sizler kaç yaşındasınız ve kaçıncı gebeliğiniz hamişler😊
mevludeptc 25 yaşındayım ilk gebeliğim, 33+2 kızımı bekliyorumm 💕🏵️
mevludeptc dün 22 yaşına girdim doğum günümdu ve 29+0 haftalık kızıma hamileyim 3 yaşında bir oğlum var var
mevludeptc 21 yaşında kizima hamile kaldim suan 1 bucuk yasinda 23 yasindayim 2.hamileligim ogluma 🥰
mevludeptc 31 yaşında 2. Gebelik
mevludeptc 18 Mart 30 yaşında olacağım we 4. We son Gebeliğim inşallah 21 de ewlendim 22 de kızım 23 de oğlum 28 de kızım oldu we mart 3 de oğlum doğacak Allah nasip ederse 30 da hepsi bitmiş olacak inş
mevludeptc 29 yaş 2.ci hamilelik 💕
mevludeptc 27 yaş ilk gebelik 🐣
mevludeptc 28 yaşındayım 5.gebeligim Allah’ın izni ile 1 aya kadar doğmuş olacak
mevludeptc 36_ 3. Gebelik 🤰
mevludeptc 30 yasindayim 2. Gebelik 32 haftaligim ❤️🙏
mevludeptc 24 yaşındayım ikinci bebeğime hamileyim 🥰
mevludeptc 33 yaşımdayım ve ilk gebeliğim 😊
mevludeptc 1 ay sonra 23 olcam ilk hamileligim kizim olcak ❤
mevludeptc 26 yaşındayım,ilk gebeliğim 🌺
mevludeptc 30 yaşımdayım 2. Gebelığim 3 yaşında bır kızım var ,şimdi oğlum olucak .. sağlıkla gelsın bebişlerimiz🥰🙏🏻
mevludeptc ben 31yasindayim 4 bebisim 32haftalik hamileyim
mevludeptc ben 28 yaşındayım 2 evladım var 3 hamileyim 😊
mevludeptc 26 yaşındayım 3.gebeliğim 😅
mevludeptc 32 yaşındayım 3. Gebeliğim 30. Haftamız bir oğlum bı kızım var buda erkek
mevludeptc 27 yaşındayım 2. Gebeliğim😁
mevludeptc 28 yaşında 3. Gebelik. 8ve 6 yaşında 2 kızım var şuanda 33haftalik oğluşu bekliyoruz, arada yaş farkı güzel benimkilerin kızlar yarı yardımcım gbi
mevludeptc 29 yaşındayım 2. Gebeliğim 🥰❤️
mevludeptc 22 yaşında ilk kızımı 25 yaşında ikinci kızımı alarak tüpleri bağlattım
mevludeptc 20 yaşındayım ve ilk gebeliğim 20+3 hafta oğlum
mevludeptc 26 yaşıma girdiğimde ilk bebeğimiz doğmuş olacak💖🍀
mevludeptc 25 yaşındayım ilk bebişim olacak Allah’ın izniyle 🥰🌺
mevludeptc 28 yaşındayım 2. Gebeliğim 🧡❤️
mevludeptc 25 olmaya ramak kala 🥺 5.5 aylık kızım var, doğumdan sonra da gidemedim buralardan 😊
mevludeptc martta 24 ilk gebeliğim olucak oğluşumuzu bekliyoruz 25+4🧿🤗👍💙👼🏻😋
mevludeptc 26 yaşındayım ilk gebeliğim
mevludeptc ilk gebeligim 26 da. Dogum yaptim 27 de…
2.gebeligin 28 yasimda
InsAllah 29 yasimda dogum yapicam temmuzda
mevludeptc 30 yaşındayım 4 yaşında bi kızım var ikinciye hamileyim bizimde ikinci süpriz oldu 11+3
mevludeptc 24 yaşındayım 3 yaşında ve 10 aylık iki kızım var çok şükür Rabb’ime 🤲❤️
mevludeptc 31 yaşındayım İlk gebelik.. 😊
mevludeptc Mayıs’ta 25 olucam nasipse 2nci bebegimi bekliyorum 39+1
mevludeptc 31 ilk gebeliğim sz maşallah hızlı ilerlemişsiniz 🙈🙏🏻
mevludeptc 30 yaşındayım 4.gebelik bir ölü doğum bir kimyasal gebelik bir düşük sonrası 28.haftaya girdik şükür 🙏
mevludeptc maşallah bacım erken evlenmişsin demek ki sen bende 23 yaşındayım ilk gebelik büyük konuşmak istemiyorum ama 1 cocuk bile idael ken 2.ye de razıyım ama 3 hele bu devirde maddiyatı bir kenara koy insanlık cok kötü allahım onları korusun
mevludeptc 22yawindayim 30 haftalik gebeyim 1ci gebelik😍😍😍
mevludeptc bende 25 yasindaym 3.gebelik mart basi doğacak inşallah sonlardaym.. 19 yaşında ilk kzm 21 yaşında 2inci kzm 3uncusude 24kalp 25 dogurmak😂
mevludeptc 38 yaş 4.gebelik. 18,15,3
mevludeptc Ay maşalah kız genç annelik güzeldir hayal etmiştim ama kısmet olmadı ☺️ 30 yaşındayım ilk bebeğimiz 🥰
mevludeptc 32yaşındayım 2.hamileliğim, 29da da ilk kızımı doğurdum
mevludeptc 24 yaşındayım 3. Gebeliğim çocuklarınız arasında kaç yaş var acaba?
mevludeptc 32 yaşındayım 3. Gebeliğim kızım 7 oğlum 2 yaşında 36+4 günlük gebeyim
mevludeptc 22 yaşındayım 2. Gebeliğim oğlumu bekliyorum💙 kızım 4 yaşında 💕😍🐣
mevludeptc 25 yaşımda ilk gebeliğimi yaşıyorum 🤰👼🏻
mevludeptc 23 yaşındayım 2.gebeliğim tamamen sürpriz oldu bu ikincisi 🥲
mevludeptc 28 yaşındayım ilk gebeliğim 38+5 haftalığım sürpriz olmazsa 9 gün sonra kızıma kavuşucam inşaallah☺️
mevludeptc 26 yaşındayım.6 ve 3 yaşında kızım var.oglumda yolda geliyor
mevludeptc bakıyorum da en yaşlısı benim galiba 😬39 yaşındayım 2. Gebeliğim ilk gebeliğimle arası 16 yıl☺️
mevludeptc 23 yaşındayım tamamen süpriz korunurken gelen 2. Bebeğime gün sayıyorum 🫠
mevludeptc 23yaş 3cü gebelik🌸💜süpriz yaptı bebek🙈
mevludeptc 29 yaşındayım ilk hamileliğim 🌸
mevludeptc 25 yaşındayım 2. Hamileliğim bi oğlum var 5 yaşında
mevludeptc maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim inşallah zor günleri atlatıcaz yavrumla kavuşucaz allahın izniyle 🙏 22+5 olduk bugün 💙
mevludeptc 27 yaşındayım ve ilk gebeliğim, 21 hafta 5 günlük hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤
mevludeptc 20 yaşındayım ilk gebeliğim
mevludeptc 26yasindayim 2inci hamileliğim 🤲💙💙
mevludeptc 27 yaşındayım ilk gebeliğim 8 haftalığız :)
mevludeptc 32 yaş ilk gebelik 💙
mevludeptc 30 yaş ilk gebeliğim☺️☺️🧿🙏🏻
mevludeptc 27 yaşımda ilk bebeğimi kucagima aldım 29 yaşındayım 2. bebeğimi kucaklayacagim inşallah. Sağlıcakla nasip olsun hepimize 🤗🌺
mevludeptc 31 yaşındayım ve ilk gebeligim
mevludeptc 22 yaşında 2. Gebeliğim 🥰
mevludeptc 33 yaşındayım ve ilk gebeliğim 🤭🤭🤭 geç evlenenlerdenim ben 🥰🥰
mevludeptc 24 yaşındayım ilk gebeligim 32 haftalik hamileyim kızım olucak inşallah ♥️
mevludeptc 30 yaş ilk gebelik😊
mevludeptc 32 yaşındayım 2. Bebeğime hamileyim diğeri de 14 aylık ❤️
mevludeptc 24 yaşındayım ilk gebeliğim 😊
mevludeptc Ben de 23 yaşındayım ama ilk gebeliğim 🤭🤭
mevludeptc 27 yaşındayım 2. Gebeliğim. İlk çocuğum daha 5 aylık 😄🙈
mevludeptc 26 yaşındayım Gaziantep’liyim 2 kızım var, bu 3.gebeliğim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🤲
mevludeptc bende 28 yaşındayım 3. Gebeliğim bir kızım bir oğlum vardı 3. Süpriz oldu bizede hiç düşünmüyorken Rabbim nasip etti bu da erkek sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
mevludeptc 29 yaşındayım ilk gebeliğim 🌸 ikiz kızlarım olacak nasipse 💕
mevludeptc 29 yaşında hamile kaldım 30 a girdim bebeğim 37+5 haftalık
mevludeptc 31 yaşımdayım 2. Gebeliğim 😊
mevludeptc 28 yaşındayım ilk gebeliğim 😍
mevludeptc 26 yaşındayım ilk gebeliğim 😊
mevludeptc 26 yaşındayım ve 6 ocakta oğlum oldu çok şükür ama geç kaldım şu an düşünüyorum 2.ve 3.gebeligimi heralde 40 imda anca tamamlarım doğurmayi🤣🤣
mevludeptc 30 yaşındayım 2.gebeligim ilk kizimi ilk kizimi 24 yaşında kucağıma aldım ne kadar genç anneler varmış ben erken dogurdugumu dusunuyodum☺️
mevludeptc 21 yaşındayım ilk gebeliğim 19+1 haftadayız oğlum olacak Allah nasip ederse 🥹🤲🏻❤️🫠 inşAllah hepmizin çocuklarnı Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin amin🤲🏻🤲🏻🙏🏻
mevludeptc Yarın doğum günüm 21 yaşında olacağım ve 1 ci hamileliğim ☺️🥰 23+2 haftalığız kızımla 🥰🥰
mevludeptc 25 yasındayım ilk hamileligim 30+2 olduk 😊
mevludeptc 24 yaşındayım 8 aylık bir kızım var ve 9 haftalık 2. bebeğime hamileyim 😍
mevludeptc 26 yaş ikinci gebeligim elhamdülillah
mevludeptc 24 yaşındayım 12+5 deyiz ilk hamileliğim🥰
mevludeptc 28 yaşındayım ilk gebeliğim 15+0 dayız 🤭
mevludeptc Ben 20 yaşındayım ilk gebeligin aslında ikinci ilkinde düşük yaptım
mevludeptc 28 ucuncu gebeligim
mevludeptc 27 yaşındayım ilk gebeligim 🥰 9+1iz
mevludeptc 29 yaşındayım 2.gebeligim
mevludeptc 25 yasindayim ilk gebeligim 33+4 kiz❤️🔥
mevludeptc 32 yaşımdayım ilk gebeliğim. 14+4
mevludeptc 24 yaşındayım ilk gebeliğim 12 + 4 🥰
mevludeptc yaş 33 4. Cocuk
mevludeptc 20 yaşındayım 3 aylık bebeğim var 🥰 ilk çocuğum ❤️🙏🏻
mevludeptc 25 yaşındayım 2. Gebeliğim 11 haftalık 😍 kızımda 20 aylık 🌺
mevludeptc 27 olacağım şubatta ilk gebeliğim 🥰
mevludeptc 25 yaşındayım ilk gebeliğim Rabbım bebişlerimizi sag salım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰🤲
mevludeptc 22 yaşındayım ve ilk hamileliğim 🥹😇
mevludeptc yaşım 31 buçuk 4 cü hamileliğim
mevludeptc 27 yasındayım 3. Gebeliğim benimkide süpriz olduuu🥺❤️
mevludeptc ben 25 yaşındayım ilk gebeliğim. Cinsiyeti erkekmiş 💙🙈
mevludeptc 31 yaşındayım ve dördüncü geliyor 🧿🧿 11 sene sonra tabikide
mevludeptc 28 yaşındayım 2ci gebelik ❤️8 haftalık hamileyım
mevludeptc 22 yaşına gireceğim eylülde 2. Gebeliğim ilk bebisimi ben çok istedim ikinciyi ise eşim çok istedi allah gönlümüze göre verdi 🥰
mevludeptc 24 yasindayim ilk gebeligm
mevludeptc 24 yaşındayım ve 1 gebeliğim 🤲
mevludeptc 32 yaşındayım ilk gebeliğim:)
mevludeptc 33.yas 2. Gebeliğim 11+1 oldukk 🎈
mevludeptc 25 1. Gebeliğim
mevludeptc hey maşallah sana canım 🙂 26 yaşındayım ilk gebeligim
mevludeptc 31 yaşındayım 2inci hamileliğim 🎉
mevludeptc 26 yaşındayım ilk hamileliğim 🤰🏻
mevludeptc benim ilk gebelik 27 yaşındayım ,7aylık olduk 🥰
mevludeptc 30 yaşındayım ilk gebeliğim. 32+6 oğlumuzu bekliyoruz 🤗 doğum Mart 13 görünüyor ben de Mart 8 doğumluyum belki aynı güne bile denk gelir 🤗
mevludeptc 30 yaşındayım 3.gebeligim🥰🥰
mevludeptc 33 ilk gebelik bu yaşta bile korkularım var yapabilecekmiyim yetebilecekmiyim iyi bakabilecekmiyim diye maşallah sizde iyi Cesar varmış 😊 o yaşta üniversiteyi yeni bitirmiş başında kavak yelleri esen bi kızdım 😊
mevludeptc 24 yaşına gireceğim ikiz gebeyim👩👧👦🤲🏻
mevludeptc 24 yasindayim ilk gebeligim 🥰♥️
mevludeptc galiba en büyüğünüz benim 😂 çok utanıyorum inan 🙈🙈 36 yaş 3. Ve son gebelik Allahın izni ile Allah olmayana nasip etsin 🥰
mevludeptc 25 yaşındayım ikinci gebelik ilkini kucağıma almak nasip olmadı inşallah ikincisini almak nasip olur 8+2 yüz şuan ♥️🤲
mevludeptc 22 yaşındayım. İlk gebeliğim 🤲🏻🤍
mevludeptc 19 yaşındayım ilk gebeliğim🧿🌸çokta heyecanlıyım 🤭👣🥰
mevludeptc 20 li yaşlar ne çokmuş ya ne aceleniz vardı 😀33 yaş ve ilk gebelik
mevludeptc 24 yaşındayım. İlk gebeliğim 🥰
mevludeptc 25 yaşımdayım ilk hamileliğim💓
mevludeptc 23 yaşında ilk gebeliğim 26+4 ile kızımı bekliyorum 🤗🥰😇 sağlıkla kucağımıza alalm inşallah 🤗
mevludeptc
mevludeptc 38 yaşındayım 4.gebeliğim…3 oğlum var ve kızımı bekliyorum 3 martta gelecek inşallah 😇🥰
mevludeptc 23 yaşındayım 24+4 haftaligim ikinci gebeliğim bir yaş 4 aylık kızım var
mevludeptc 22 yaşındayım ikinci gebeliğim ilk bebeğim 17 haftalık ken düştü
mevludeptc 23 yaşındayım. İkinci gebeligim . 🥰
mevludeptc 21 . Yaş günümde oğlumu doğurdum şimdi oğlum 1 buçuk yaşında 2. Ye 8+2 hamileyim
mevludeptc 34yasındayım 8yıldıır tedaviler neyse ki ikzlerime gebeyim🤲 2 3 haftaya da doğumum var
mevludeptc 23yaşımdayım ilk bebişim 23+2den selamlar teyzelerii 💙👼🏻
mevludeptc 26 yaşındayım oğlum 8 kızım 7 yaşında şimdide 3.bebegime hamileyim 16 haftalık☺️
mevludeptc 19 yaşında ve ilk gebelik😌
mevludeptc 24 yaşındayım ve ilk gebeliğim şuan ☺️
mevludeptc 29 yaşındayım 2.gebeliğim ilki erkek 2ysşında bu minnoş henüz minik bilmiyorum cinsiyeti🥹❤️
mevludeptc 24 yaşında ilk gebeliğim 16 haftalığız 😍
mevludeptc 24 yaşındayım ilk hamılelık 35+6☺️
mevludeptc 22 yaşındayım ilk gebeliğim 8 aylığız oğluşumla
mevludeptc 23yasindayim 6 yaşında ve 3 buçuk yaşında oğlum var 3.ye hamileyim
mevludeptc benimde öyle oldu 27 4.hamileligim ve hiç beklemediğimiz anda aldık haberi İlk kızım 5 diğer kızım 4 oğlum 16 aylık ve 4 haftalik hamileyim alıştım ama
mevludeptc 26-27 yaş ilk gebelik
mevludeptc 24 yaşındayım ve ilk gebeliğim 13. Haftadayız sabırsızlıkla cinsiyetini bekliyoruz😍
mevludeptc kaç yaşında evlendin 😁
mevludeptc 31 yaşındayım 3.çocuğuma hamileyim 9 ve 5 yaşında çocuklarım var
mevludeptc 25 yaşındayım ilk gebeliğim :)
mevludeptc 24 yas ve ikinci gebeligim 🥰
mevludeptc 30 yaşındayım kızımı 26 da doğurdum ikinci bebeğimi bekliyorum henüz 9 haftalık
mevludeptc 23 yaşım 3. Gebeliğim ilk kızım 2 buçuk yaşında şimdi de 7 haftalık gebeyim
mevludeptc 31 yaşındayım 1 oğlum var 2.Gebelik 11+4 🤗
Edafmo geceler ayakalariniza kramplar giriyormu
2Meyve- 22 yaşındayım 3 yaşında oğlum var şuan 8+2 hamileyim ☺️☺️
2Meyve- 19 yaşımda ikizlerime hamileydim 2 aylık kalp atımları durdu 21 yaşımda kızımı kuçağıma aldım . Sonra yine hamile kaldım ama o da 10 haftalık kalp atımları durdu .şimdi 22 yaşındayın çok şükür 9 haftalığız iyiye gidiyoruz mide bulantısı dışında .
SeKa26 aynen bende 😊
SeKa26 bende sizinle aynıyım. 2. Gebeliğim 31 yaşındayım. 2. Kızımı bekliyoruz 🥰
SeKa26 ben de 31 yasındayım ve 2. Gebelik 🥰
@Edafmo Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde iki tane kızım var biri üç biri bir buçuk yaşında 😊
mevludeptc maşallah Allah hayırlı ömürler versin 🥰
20 yaşındayım ilk gebeliğim 🤗🌹
@2Meyve- Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına😊
mevludeptc amin çok sağol bitanem
Ada-Uras-Asya oy maşallah Rabbim hepsine sağlık sıhat versin miniğinide hyırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah son gebeliğinse tadını çıkarmaya bak derim😊
Ada-Uras-Asya benimde 4.😊 3 oglandan sonra bir prenses geliyor inşallah 💗😊 son 5 gün
@Tugceasel21 benim iki tane kızım var bu üçüncü cinsiyeti belli değil henüz Rabbim sağlıklıcana doğum ypmanı miniğini güzelce kucağına almanı nasip etsin inşallah😊
mevludeptc amin canım allah herkesin gonlune gore versin sende saglikla kucagina almayi nasip etsin🥰
@SeKa26 Hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah 😊
mevludeptc amin inşallah teşekkürler 🌸
24 yaşıma gireceğim inşallah ilk gebeliğim 🥰
@babyymomm_ taze annecik 😊 rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende ilk bebeğimi 20 yaşında aldım kucağıma😊
mevludeptc Amin teşekkür ederim, Sizin bebişte sağlıcakla gelsin 🌸
mevludeptc amin cümlemizin çocuklarını korusun rabbim inşallah walla son 40 gün artık ağırlaştım bebeğim küçük tadını çıkaramıyorum ki diğerleri okula gidiyor zor yani ama yüne de güzle bir şey içinde bir dünya yaşatıyorsun resmen
@mommyily Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah miniğini😊
mevludeptc ay inşallah hayırlısıyla Rabbim hepimizin miniğini sağlıkla kucağımıza almayı evlatlarımızın sağlıkla büyütmesini nasip etsin 😍
mommyily amin inşallah benim üçüncü ama hepsinde insan ayrı bi heyecana bürünüyo 😊 sen nerelisin
@Tugceasel21 Amin Allah razı olsun😊nerelisin😊
mevludeptc balikesirliyim sen nerelisin🥰