1prensannesi_ Merhaba 27 haftaya gırcez yarın eşim sabah erkan gıdıyor kalkıyorum ev ısını vs bıtırıp uyuyom tekrar uyku tutmayıncada yatıyorum eşim dogumda zorlanrsın yuru vs dedı de daha erkan dedm kacıncı haftadan yuruyus egzersız baslamam lazım bılgısı olan yazabılırmı
anayimbenanaaaa 1prensannesi_ 34 haftalık hamileyim eşim işe gittikten sonra ev işlerini yaparım işim yoksa uyurum işim varsa da gideceğim yere arabayla giderim yürüyüş hiç yok 😵💫 yürüyüş yapsam havalar da buz gibi nasıl doğurcam hiç bilmiyorum yaptığım temizlikle içimi rahatlatıyorum artık yürümesemde bunu yapıyorum
mommyily Bence belli zamandan sonra değilde riskli bir durumunuz olmadığı sürece düzenli yürüyüş çok önemli hamilelik boyunca eşiniz haklı doğumda zorlanabilirsiniz 🥰
1prensannesi_ gozdetrhn a öylemi bılmıyordum rısklı degıldım gunluk temızlık felan bazen yuruyus hereket halındeyım bazende halsz olunca yatıyorum yarından baslıyım o zaman tsk ederım
mommyily 1prensannesi_ bir an önce başlayın günlük yarım saat bile size çok iyi gelecektir doğum yaklaştıkça biraz daha arttırırsınız süreyi 🥰
1prensannesi_ anayimbenanaaaa ben Antalya deyım havalar ıyı bazen yagmur yuresem olur da halsızım ama yarından mecburlarım kendımı 😊