NazLByrmgLuu Obsesifk bende 23 den sonra bianda aldım zaten onun haricinde hep kustum diye kilo kaybediyordum 🤷♀️ Suan bisi yapmasamda alıyorum 2 kilosu bebek sadece ben ise 81 oldum
Obsesifk NazLByrmgLuu NazLByrmgLuu zaten bebekti suyuydu eşiydi derken doğuma kadar 10kg normal diyorlar çünkü oda doğumda gidiyor zaten ama kiloları kafaya takmayın kızlar bebeğinize yansıtmayın kilodur verilir bebişlere bişey olmasın😊
Zeynepmum Normal doğum yapınca 7 kilo falan gidiyo diyolar ama sezeryan olunca da o kadar gider mi acaba?
Haticeyildiz Zeynepmum bende merak ediyorum keske sezaryendede soyle bi 5 10 kilo gitse ne iyi olur 😀😀
Mrvanne 54 kiloyla hamile kaldım 17 +5 olduk şuanki kilom 59 geçen haftalarda çok bitter çikolata yedim
Fasulyeninannesi NazLByrmgLuu 24 hafta 3 kilo aldım planlı gidiyorum 67 ile hamile kaldım fakat gebe kalmadan üç ay önce kan vitamin folik asit ve besin takviyesi aldım aslında 63 kiloyum hep ama depoyu sağlam tuttum şimdi kilo almıyorum oğlum da gayet sağlıklı 🌸🙏😇🤴
NazLByrmgLuu Fasulyeninannesi ilacları bende kullanıyorum ilaclar kilo yapar diyolar dogrumu sizce kullanan biri olarak soruyorm size