ktugce_ 21.haftadayım en başından beri kabızlığım neredeyse hiç geçmedi. İlaç kullanmaya korkuyorum Allah korusun bebeğime zararı olursa diye. Var mı böyle en başından beri hiç geçmeyen
Kubra_6 ktugce_ canım bende yaşıyordum bu durumu hem gaz problemi hemde kabızlık sorunum vardı doktoruma söyledim duphalac şurup yazdı onu içince sorunum ortadan kalktı
Cana4 Hafta dayım en başından beri tam olarak kabızım. Başta aşırı rahatsız oluyordum şimdi de sinir bozucu ama alıştım. Bazen osmolak alıyorum, bazen kuru erik bazen kuru kayısı. Tam işe yarayan yok ama öyle böyle idare ediliyor
ktugce_ Kubra_6 darısı hepimizin başına inşaAllah sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim
Feyzaclk ktugce_ ilaçlar doktorunuz sankınca görmedigi takdirde risk unsuru oluşturmaz. Kabızlığın size daha çok zararı olur
Cana4 Yani doktorunuza sorarak kullanın o zaman. Kabızlık ilaçlarının sizin risk durumuna etkisi olur mu bilemem ama Osmolak ve duphalac ihtiyaç durumlarında veriyor doktorlar. Ama ilaç ilaçtır dikkatli olmakta fayda var tabiki. Ben çok nadir kullandım alışkanlık olmasın diye mesela.