Laurenkiz Herkese sağlıklı günler, bugün kontrolümüz vardı ama birkaç saate doğuma giriyoruz kızlar, Dua edin💙
EceAydn Laurenkiz neden hemen karar verildi acaba 🤦🏻♀️ Cok heyecanli ♥️ Sag salim kucaginiza alin insallah 😊
Haticcee Laurenkiz Allah yardımcın olsun cnm..🙏🏻 kolay ve sorunsuz geçsin inşallah, sağlıcakla kucağına al bebişini🙏🏻🙏🏻🙏🏻💙
Laurenkiz Kizlar kendime gelmeye basladim, oncelikle Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :) Bugun muayenemiz vardi, dogum tarihini 7kasim diye belirlemistik, Ama hayatimda ilkkez tansiyonum 16/10 cikti, Doktor idrar tahlili istedi, idrarimda protein cikti, Seni eve gondersem aksama suyun gelir beklemeyelim hic dedi, Riske etmemek icin kabul ettik, Kaan gelisim olarak 1 hafta onden gidiyordu, coksukur 3kg 50cm dogdu, Icerdeyken tazmanya canavari gibi durmayan sipamiz misil misil uyuyor :)) Kucukken gecirdigim trafik kazasi sebebiyle omurga ameliyati gecirmistim bu nedenle spinal ya da epidural yerine genel anestezi tercih ettik, Sohbet ederek hatta kahkaha atarak girdim doguma, azcik agrim var ama katlanilir gibi, Bas agrim olmadi hic, bir de agri esigim baya yuksekmis benim, %72 dogum sancim olmasina ragmen her isimi halledip iyi hissediyorum demistim doktora🙈🙈 doktor da sasirdi, sorulariniz varsa cevaplayabilirim, Darisi basiniza 🙋🏻♀️