• Öneri
  • Bebek mevlütünü kendi annemin evinde okutsam sizce??

Kızlar benim evimde annemin evide kayınvalidemin evide aynı mahallede.Annemin evi kayınvalidemin evine göre daha büyük ve daha yeni benim evim çok küçük kimse gelemez.Kayınvalidemin evide biraz eski boya filan yapılması lazım duvarlar mavi kızım olucak çok saçma durur yani..Hep diyor kayınvalidem burda okuturuz diye mevlütü annemin evinde okutsam sizce çokmu abes kaçar yani gelicek misafirler içinde ayıp karşılanırmı fikir verirmisiniz bana ?

Tabiki sizin kararınız ama madem fikir soruyorsunuz bence kayınvalidenizde yapmamız daha uygun. Belli ki oda istiyor ve sırf bu sebepten reddederseniz hoş olmaz.

enguzlhayalm_13 aynı mahalledeymiş ve kv istiyorsa kendi evimde diye boşver ne gerek var kaosa sinir stres olmaya kalkarlar bide lohusa lohusa kalbini kırarlar bence boşver kim nerde istiyorsa yapsın ben olsam karışmazdım

enguzlhayalm_13 ya o esının annesı ıse senin annen de senin annen bı kere
      Kımse alınmasın gücenmesin zaten her etkınlıkte bı ara da olursun annenın evi genıs ve ferahsa daha mantıklı

enguzlhayalm_13 aynı durum bende de var annemin evinde okutucam bunu da kimseye sormaya danışmaya gerek yok bence. İsteyen küssün kırılsın darılsın zaten evi uygun olsaydı orda yapardın öyle düşün

Bnce sen nerde istersen orda okut kımse bısey dıyemez. Evın cokmu küçük bılmıyrm ama evde okutursan evın bereketı artar derler bızde. Ama ılla buyuk ev bulmam lazm dıyosan bn kendı annemı tercıh ederdm. Kayınvalıdende sırf duvar mavı dıye yapmak ıstemıyorsan bi köşe hazırlarsın resım cekmek ıcın . Duvarada beyaz bişeyler yapıstırrsın arka fon gıbı

enguzlhayalm_13 Kayınvalidemin evide biraz eski boya filan yapılması lazım duvarlar mavi kızım olucak çok saçma durur yani.

Gercekden böyle düsünmeniz cok üzücü. Bahane ararken insanlarin evlerini kücümsemeniz hos degil. Tabi ki caniniz nerde isterse orda yapin o ayri da bu bahane hos mu sizce..?

enguzlhayalm_13 aranızdaki ilişkiye de bağlı biraz aslında. Annen gibi çabası varsa işte o da çok heyecanlıysa mesela, o beni mutlu etmeye çalıştığından o da mutlu olsun diye onun evinde yapardım. Ama normalde kayınvaliden soğuk ilgisiz torununu önemsemiyor vs ise çocuğumla ve benimle ilgilenen annemde yapardım uygun bi dille anlatarak yine kimse kırılmasın isterdim

yasmn41 Hayır canım sadece o bahane değil yaparım dediği hiç bişeyimi yapmadı bana hep yalan söyledi onun gönlü olsun istemiyorum kısaca bu.

KocBetul Aynen canım genelde ben herşeyi yaparım diyip yapmayanlardan…Oyüzden istemiyorum onun istediği olsun.Banada gelin mevlidi okutcaktı okutmadı.

yasmn41 Ben evini küçümsemiyorum ki benimde evim küçük olana ne diyim şimdi burda anlayın diye öyle diyoruz.Nasıl anlatabilirim başka türlü ?

Nerde istersen orda yaparsin ama
          Ev eski mavi boya vs millet eve bakmayami geliyo kuran okumayami geliyo ev için gelen hiç gelemesin

Fatma63_41 kimse eve bakmaya tabiki gelmiyor gelen insanlar zaten akraba sürekli gelen insanlar.Ama mevlüt bu özel bir gün.Size saçma gelmeyebilir ama bana geliyor herkesin kararlarına saygı duymayı deneyebilirsiniz mesela.

Hatice145 Kayınvalidemin gönlü olsun diye ben değil o uğraşıcak canım o mu doğum yapıyor ? Verdiği sözleri tutsun önce.

enguzlhayalm_13 mesaji iyi oku istersen saygı duymasaydim nerde isterseniz orda yapin demezdim boyayı evi sorun edip saygı duymayan sizsiniz lafi dolandırmadan anamın evinde yapacağım de boyayı vs katma belliki verdiği sözleri yerine getirmemiş sizinde ona kizginliginiz var nerde istersen orda yaparsin

Tüm yorumları okudum siz zaten kayınvalideniz de yapmamayı seçmişsiniz ki neden böyle bi postla bizlere sordunuz 😊 zaten kararınız belliymiş 😊 bana kalırsa bende hangi ev uygunsa onu seçerdim. Genişlik felan bence çok önemli.