Merhaba hanımlar 39+1 karnım aşırı sert nefes almaktan zorlanıyorum bide sürekli tuvalete gidiyorum gece en az 2 kere uyanıyorum bu durumu yaşayan var mı
Mery259 merhabalar 39+1im bende karın sertlesmelerini sıklıkla yaşıyorum kasılma deniyor sanırım tuvalet olayına gelirsek 2 az kalır sürekli ordayım bide arada bı ağrılarım oluyor o kadar doğum belirtisi yok sanırım
Mery259 Ağrı sancı var mı ? Sertleşme bide gidip geliyor mu oluyor ?
Mery259 doğumun yakın oldugu için karın sertleşir az kalmış
@Mery259 bence o haftalarda normaldir canım ben de 33 haftalık hamileyim arada bana da oluyor ama yine de bilen vardır burda 😇
Hamideersin yok belırtı sadece çok sert bı çay bardağı su içeyım hemen tuvalete gidiyorum ama ayıptır demesı sankı çok sıkışmışım gitmezsem altıma yapacakmışım gıbı ama gıttıgımde de yok bırsey ben anlamadım su içmeye çekınıuorum artık
Mery259 bebek kanala girdiği için ister istemez meshaneye baskı yapıyor o yüzden bu sürekli sıkışıklık hissi
Mouradi sancı yok ama sert🤷♀️ hareket yapınca zorlanıyorum hele uyku gözümde tütüyor
Canım benim doğumun yakın ve bebeğin yeri daralıyor o yüzden bu günler biraz zor geçer . Bol bol hareket et yürüyüş yap çömel kalk sguat tarçınlı su merdiven in çık bacaklarını ayira ayira sıcak duş al iyi gelir 🌸
Benim ilk hamileliğimde sanki kafasını elini ayağını çekip cikarasim geliyordu son günlerde o kadar belirgin oluyor yerleri daralıyor inşallah en kısa zaman da sağ salim gelir bebiş
Belinay_AliEge amın Allah razı olsun tarçınlı su içeyim mi
Hamideersin evet rabbım inşallah hayırlısı mübarek bı şekılde normal doğum nasıp eder