Dismimaar Evet sorum tam da başlıktaki gibi vücudunuzu gerdirip kollarınızı havaya kaldırarak esneme hareketi yaptığınızda sizde de kasık ağrısı yada rahimde bi kasılma gibi bir his oluyor mu? 25+3 teyim.
Gugu Dismimaar gerdirilmek yasak bebek plasentasi yerinden ko'çabilir)))) Ban 22 haftaliyim donerken bile çok dikkatli doniyorum aniy hareketler yasak. Hayirli dogumler
Mvisss9 O şekilde gerinmek zararlı diye biliyorum ben plesenta ayrılmasına falan sebep oluyormuş hatta sabah uyanınca gerinmek isteyipte yapamadığım işim bacaklarım titriyor bazen
Elifff21 12+4üm oluyor bende doktorum söyledim gayet normal dedi sonuçta vücut başka yapıya sahip oluyor dedi cnm
Dismimaar Doğru diyorsunuz ama gerinme büyük ihtiyaç özellikle oturarak çalışıyorsanız 😔 bunu doktoruma sormamıştım en iyisi kontrolde sorup kesin bilgi almak.
Polo Dismimaar ben esnememeye çalışıyorum. Sonucta dr bi yere uzanma dedi, esnemek uzanmaktan daha tehlikeli. Ahhh ahh şöyle ayak parmak uclarımdan kollarımı yukarı kaldırıp el parmaklarıma kadar nefes almadan esnemeyi pek çok özledim ❤️