Herkese merhaba dün doğum yaptım bebeğim dünden beri sadece sol göğsümü çekiyor sağa gelince asla ağzını açmıyor. Bunu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor ilk doğumum aceyim 🥲
Evinamin031120 Sakın bu hatayı yapma çok pişman olursun ben 2 sene boyunca tek memeyle emzirdim bebeğim gayet güzel doyuyordu ama memelerim maaf oldu estetik anlamında biri yok oldu diğeri kafam kadardı kıyafetin üstünden bile görünüyordu çokk kötüydü. Bebeğin emmiyosa kesinlikle emmedi göğüsünü makineyle sağ
Evinamin031120 süt az veya tazzikli geliyor olabilir bunu kontrol et bir de bebeğin emmese bile sütünü sağ sütten kesilmesin
Tek meme sakın emzirme diğer göğsünden süt çekliyor ben bu hatayı yaptım bir göğüsüm büyük bir göğüsüm küçük kaldı sırayla gitmeye çalış bebeğinde bi iki almaya başlar teklif et devamlı uçuna anne sütünü sür
hulyaakgn34- sezeryan oldum süt doğru dürüst gelmiyor ikisini de çeksin istiyorum ama. Asla almıyor ağzına pompayla ucunu çıkarmaya çalışıyorum süt gelsin diye uğraşıyorum ki çeksin öbürünü de
Driia
Evinamin031120 makineyle sağ almıyorsa ilk başlarda 2 3 damla gelir sonra bu çoğalır 2 saati geçirme sağmak için
Driia öyle yapıyorum sıcak kompres ama daha gelmedi