Mutlulugum Arkadaslar bu lohusa ve normal pyjamalarin farki ney? Heryerde bi lohusa diye okuyorum. Internette cogu pyjamalarda beyaz. Ben hastane icin renkli almistim sonucta okadar kanamamiz olacak. Neden herkes beyazi seciyor?🙄
Bahar11mucize Mutlulugum bence o biraz kokoşluğa kaçıyor canımmbende beyaz almadım bir pembe bir su yeşili bide üstü pembe altı gri aldım 😊 nasıl istiyosan öyle al takma hiç diğerlerini
Denizkizi Mutlulugum acik renk suslu olanlar genelde fotograf cekimi icin bende oyle yaptim .. Gupurlu ekru renk sik bir 3 lu set attim cekim icin pahali oluyor onlar tercih meselesi biraz 190 tl .. Bir tane de pembe aldim sonrasin da giymek icin 30 tl .. İsteginize bagli normalde de evde giydigimiz takimlar yani lohusa yazdigina bakmayin oyle diyince pahali satiyorlar ..
deletedmom6295 Mutlulugum önü düğmeli oluyır lohusa pijamalarının kolay emzirme için. başka da bir farkı yok
DilaDeniz Bence çok gereksiz... Nst için hastaneye gittiğimde bir kadın doğuma gelmişti. Üzerini falan değiştirdi. Böyle süslü kokoş bi lohusa takımı giydi. Ebe geldi ve dedi ki canım üzerindekileri çıkar doğuma bu şekilde giremezsin üstün batacak hep. Sordum doğuma girerken ne giyelim diye sadece bir tişört dedi 😅 doğum sonrası bile pek bu süslü şeyleri giymek istemiyorsunuz o yorgunluk o can acısıyla... Düşününce mantıklı geldi. Doğum yapan çoğu kadın boş yere lohusa takımı falan almayın hastanede pek giyemiyorsunuz diyor. Ha eve gelince isterseniz gelinlik giyin 😄 İnstagram gibi sosyal medya platformları sadece boş yere harcama yapmanıza sebep oluyor. Oysa ki biz kış mevsimi anneleriyiz. Sıcak eşofman takımı almak bana daha mantıklı geliyor. Tabi yine de tercih meselesi 😊
_RainBow DilaDeniz 🤣 ben sağsağlim çıkarsak doğumdan ne mutlu diye düşünüyorum vallahi hep aklımda böyle şeyler hayırlısı olsun 😥
_RainBow DilaDeniz bakıyorum insan özenmiyor değil ama aklımda benim başka şeyler var fotoğraf falanda çektirmiycem süsletmede düşünmüyorum özelde yapıcam sanırım doğumumu imkanda var şükür ama aklımda sağ sağlim hem 6 yaşındaki kızıma hem bebişime kavuşmak var bilmiyorum bende herkesin kendi düşüncesi ben sadece ikramlık lokum ayarlıycam oda belki yani erknmi doğum olur başka bişeymi olur insanız işte 😕
DilaDeniz _RainBow evet canım insan özeniyor ama inan bunu dert etmemek lazım. Şu an düşünmemiz gereken şey sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak.. Eve gelince şık güzel şeyler giyeriz tabi. Ben de hastane süsleme organizasyon tutmayı düşünmüyorum çünkü 1-2 gün hastanede ya kalıyorsun ya kalmıyorsun. Oraya yapacağımız masrafı evde yaparım. Masa, süs vs şeyleri evde hazırlanırım en azından tüm misafirlerim gelip görür
asminko345 Mutlulugum 2 tane önü açılan yarıya kadar pijama takımı aldım 1 tane normal pijama takımı aldım Fotoğrafçı olmayacağına göre öyle tercih ettim Lohusa takımları bir tek hastane ve lohusa da giyiliyor ondwn tercih etmedim :)
Melhaercan Mutlulugum valla kısa deng geliyor doğum ne lohusa takımı ne sabahlik düşünmüyorum çünkü oramı buramı üsutup hasta olmak istemiyorum 😄 en güzeli kalın kışlık eşofman takımı yada gecelik takımı eskiden lohusa takimimı varmış
ebru23 Mutlulugum ya gobek bolumi fazladan buyuk bide emzirmek icin ortadan drgil yanlardan dugmeli diye biliyorum
eymenimoglusum Hastaneye bebek gormeyede bi suru insan geliyor ama ne yazik ki uzerine şık birseyin olmasi lazim 😊 ayrica normal pojamadan cocuk emziremezsin ki onden dugmeli kolay acilabilir oldugu icin almak zorunlu