Edizimmm Kızlar kafayı yiycem 25 günlük bebeğim gazı var aşırı rezene kimyonlar gaz damlaları masajları nafile…. Ara ara burundan kusuyir yedikleri uyku yok agla ağla dr damla verdi kusması vardı ama dün arttı öyle yorgunum ki
Nur1211 Edizimmm çabuk bidaha doktora gitur istersen çok kusmasi varsa reflü olabilir. Benimki de sürekli kusuyordu reflü çıktı ama benimkinin burnundan gelmedi hiç bi doktora danışsan iyi olur
nilsmomy Edizimmm reflüsü vardır benim bebeğimin de reflüsü var. Önce doktorundan damlayı değişmesini iste. Bebeği de reflü yatağında yatırın, emzirdikten sonra dik tutun. Hatta dik emzirin. Çok bir şey yapılamıyor kilo alımında sorun yoksa sıkıntı yok.
Rapunzelinanasi Edizimmm 1. Aydan sonra aguline şurup deneyin. Bize gaz damlası fayda etmiyordu o kurtardı resmen
Iremynt Fışkırır tarzda kusmasi varsa burundan da gelmiş bu haftalarda belirti veren bir hastalık var mide çıkış darlığı. Mutlaka doktorunuza danışın
Bade0022 Edizimmm maşallah 🙏🏻 mideyle alakalıdır o zaman bazen bağırsak problemide burundan kusma yapar ama kaka yapıyorsa sorun yok demektir
Edizimmm Bade0022 şimdi hastaneden geldik içi gaz dolmuş yavrumun kilit resmen İdrar veremedik sonda ile verdik az olmuş yetersiz dediler idrar yolu enfeksiyonu olabilirmis sabaha vercez ins tekrar mahvoldu yavrum
Bade0022 Edizimmm ah kuzum çok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah miniğin canı yanmadan hemen geçer gider problemi
Edizimmm Bade0022 çok şükür ki gazmis Allah razı olsun ne zormus vallaha o orda canı yanarken ben mahvoldum