Prenseskuzum Derya341986 ay cok iyiymis 😍 bende bayağı kişiden duydum emzirince özellikle veriliyormuş😍 Allahın izniyle vericez kuzum 💪💪❤❤
melektb HakanDuyguGl 29+1 bu zamana kadar hiç kilo almadım ama sanki yavas yavas kilo almaya basladim gibi belki de bana oyle geliyordur. Dogum yaptiktan sonra fazla kilo vermekten korkuyorum..
Duyguentrk Aysunh karnımda çıkmadı pek herkes bebeğin büyümüyor diyip duruyor🙄😒ister istemez geriliyorum.
Aysunh Duyguentrk amannn boşver hiç takma sağlıklı ve haftasına uygun ya tadını çıkaralım iç karnımız geniş bizim
aysql05 ayseaselbebegim al benden de o kadar canım 28 hafta ve 10 kilo sürekli bi şeyler yemek istiyorum Bebek gelişimi de iyi ama çokta ileri değil kilosu yediklerimiz nereye gidiyor anlamamıyorum🙄
Mervecanaykir 30 haftalığız 15 kilo aldım benim gibi olan herkesi öpüyorum yorumlarınızı da beğendim canımsınız 😌 az kilo alanları esefle kınıyorum yorumlarınızı hızlı hızlı geçtim çok ayıp aşeriyorum ayağına tatlıları hamurları aşırmamışsınız bu hoş bişey mi 😂
Oznurboluzun HakanDuyguGl aldığım kilo normalde normalde ben kilolu hamile kaldım doktorum az almaya çalış dedi o yüzden inşallah daha fazla almadan hamileliğimi güzel bir şekilde bitiririm 😊