Kızlar doğum izni için doktorum bana 23 ocakta gel dedi yarın gidecem ama yarın ben 31+6 oluyorum, tam 32+0da gitmem gerekmiyor muydu yani yarın da gitsem raporu yazabilir mi bana siz ne zaman aldınız bilgi verebilir misiniz ?
olmezbusra11 31+6 da bir gün sonrasında başlar rapor zaten yeni tam 32. Haftanızda
olmezbusra11 canım ben 32+0 da gidiyorum ama birkaç gün öncede yazabilirdim dedi benim doktorum bir gün için sorun olmaz bence doktorun o şekilde bilgi vermiş sonuçta raporlarda bildiğim kadarı ile verildiği günden başlıyor ileri tarihli giremiyorlar diye biliyorum
olmezbusra11
olmezbusra11 çalışabilir alacaksanız tam 32. Haftada olmanız lazım
olmezbusra11 benim 32. Hafta raporumu 2 gün erkenden verdi, sistemden 31+5 değil de 32 hafta gösterdi. Öyle de raporu yazdı, şirkete teslim ettim. Sorun olmadı. merak etmeyin, dr unuz o şekilde çağırdıysa gidin verir raporunuzu 🌸
olmezbusra11 beni de 31+6da çağırıp 32+0da başlattı raporumu
olmezbusra11 bana 30+6 da gttim ultrason ölçümünde 31+6 göründüğü için raporunu verenilirim dedi verdi
olmezbusra11 bana 31+5te yazdı raporu
Ayse0608 ya ztn çalışabilir raporu alacam kısmet olursa ama ne bileyim bazıları o gün vermez tam 32de gitmen gerek dediler tereddüt ettim bend
beyzaumayy anladım çok teşekkür ederim 🥰
beyzaumayy ben 32+1 de yazdirmak istesem yazamazmi
Dmles teşekkür ederim canım 🥰
Daba ben onu iş yerinde hemşireye sordum alabilirmissin ama 32+ olarak çalıştığın gün doğum sonrasına eklenmiyor dedi bana
Daba yazabilir 32+1 de 32+0 olarak yazdirirsiniz.
olmezbusra11 ne alaka zaten onun için çalışabilir almıyor muyuz
olmezbusra11 cunku 32+0 pazar a denk geliyor benim sansa bak haftasonu pazartesi alirim yine dr ile görüşürüm
pheobebuffay bana da öyle düşünüp 31+6da gel dedi demk ki
Sevimefealp benm her seferinde iki hafta fln önde gidiyordu ama bana hiç öyle bahsetmedi keşke öyle olsaydı çoktan iznim başlamış olurdu 😂
Ipekkk- çalışabilir raporu alınmazsa sorun oluyormuş o anlamda o yüzden vakti gelince hemen almak gerekiyormuş
olmezbusra11 büyük ihtimal
Daba pazartesi günü 32+0 olarak versin raporu bisi olmaz.