Selam kızlar , bu gece o kadar kötü kalktimki.. 34+4 haftligim uyuyordum birden nefes alamadim eşim çok korku ya mide asidi bogazima kaçta nefes alamadım yada bilmiorum , sona midem bulandı hemen kustum herseyi yediğim birsey den mi oldu yoksa son aylarda normalmi acaba ?
Medinedogru03 ben hep bogulur gıbı uyanıyorum bezdım artık töbee🥹 mıde bulantısı sabahları kusuyprum 36.hafta ya grıom yarın geceler haram oldu ıyıce
aren6161 vallami ya ilk defa başıma geldi yani bu aylarda , ilk aylarda oluyoduda yeniden mi başladı yoksa mide bulantisi , cok kotu oldum kendime gelemedim obur tarafa gittim geldim resmen gece gece 😭 Bi doğursak hayırlısıyla 😁
Medinedogru03 amın ınsalllah gerçekten bu hamılelık benı asırı yorduu artık dayanamıyorum pskolojım bıttı rabbım hayırlısıla kucağımıza almak nasıp etsın oğlumda ole rahat bır hamılelık gecırmısımkı bu hamılelıgım de ıyıce emın oldum🫣😬 sen sıkıntı etme belkı yedıgon bıseydendır ınsallah oledır Bırdaha yaşamazsın Ben 1haftadan fazladır kombı kapattım onemlı ölçüde rahatladım bıde yüksek yastık ta yatıyorum
aren6161 benim yastığım ince ya yüksek koyuyum bari bu yüzden bir han nefes alamamışımdır boğazıma kaçında mide asidi suan bile cayir cayir bogazim yaniyo mide yanmasi dan 😔, olabilir yediğim bisey de olabilir haşhaş li ekmek yedim dokunmuştur, amin inshAllah sağlıkla kavuşuruz bebegimize hepsi geçer ya Allahin izniyle 🥰
Medinedogru03 ınsallah🙏🏻😬