Htccprz Sinem0135 sdce 2 gün kanamam oldu o da çok cok azdı,bu operasyonun ne kadar başarılı olduğunu gösterir aslında,kürtaj sonrası ilk adetimi de tam 28 gün sonra görmüştüm.
Sinem0135 Bende vakumlu kürtaj oldım canım . Kanamam olmayınca sadece az lekem oldu . Ondan endişe ettim hep çol knama oluyor diye duymuştum
Dacmnt Sinem0135 Benimde vakumlu kürtajdı ama sonrasında rahim temizlenmesi için bi ilaç vermişti doktorum onunla kanamam olmuştu sonra kontrole gittiğimde tertemizdi rahmim hatta kistim vardı oda atışmıştı
Kahyaasena Sinem0135 vakumlu kürtaj da olmuyor kanama pek ben normal doğum yaptırarak düşük yaptim sonra parca kaldi kürtaj yaptılar 20 gün kanama oldu
Sinem0135 Dacmnt aynen bana da bir hap verdi onu içince vücudum aşırı kasılıyor içerde parça kalmasın olan gelsin diye verd
Dacmnt Sinem0135 Aynen normalde çok ağrılı regli geçiririm bu kat kat fazlasıydı rahim kasılmasını tetikliyor herhalde doğum sancısı gibi bir şeydi 😓
Sinem0135 Dacmnt aynn resmen içtiğim zmm yürürken sancı gelirken kitlendım . Böule bir şey yaşamamıştım hiç
Mire Kan pıhtılaşma testi yaptır benim de kanamam çok az lekelenme gibi oldu vakumlu yaptırmıştım mutlaka kan pıhtılaşma testi genetik test yaptır kendin için ben 36 gün sonra regl oldum 2 regl atlattıktan sonra şuan 11 haftalık hamileyim 🥰❤️