Sermec27 denizarenmom ben hep 30 da yıkarım oğlumun çamaşırlarıni hiç çekme yaşamadım bugüne kadar Allah Allah neden öyle oldu ki
Balbebek012 denizarenmom LC hm hiç çekmez aslında yüksek de de yıkamamışsın 30 derece normal olan üzme canını makine de sıkıntı varmış demek ki
gizem3435 denizarenmom 800 biraz fazla belki ondan olabilir ama yine de okadar küçülmemesi gerekir. Makinanız arızalı olabilir. Bundan sonrası için bir baktırın derim.
Mommm03 denizarenmom e bebekten h&mdn lcw alıyorum hiç çekme yaşamadım hassas ve 30 derecede yıkarım bu zamana kadar hiç başıma.gelmedi bazen kisa programda yikarm yine birsy olmuyor belki dereceyi fark etmeden yüksekte yikadnz
Ledeyna21 denizarenmom 30 derecede çekmesi mümkün değil sıkma devri yüksekse ondan olmuştur 800 devir ideal ben çok hassasları 600 devirde ayarlıyorum
Fundaaaaa denizarenmom ay çok enteresan ya bende 30’da yıkarım hep 1200 de 2 defa da sıkma işlemi yaparım ona rağmen hiç çekmedi elbiseleri 🥴
Babykalamar denizarenmom bende o markalardan aldim kuzum hep 60 derecede 800 devir yikadim ilk yikama diye temiz olsun istedim hic cekmedide solmadida neden oyle oldu acaba sizin
nadrun 30 derecede çekmez bencede , ben 60 derecede yıkıyorum 3 durulama yaptırıyorum 1200 devirde sıktırıp birde üstüne kurutmaya atıyorum hiç bişey olmuyor belki utulediginizde açılırlar biraz
Tbayram denizarenmom Bende hepsini 30 yıkadım ama çekme yapmadı ortak markalarımız da var üstelik içlerinde. Ama sıkmayın o güzel canınızı küçülen yaşları da mevsime uygunsa giydirirsiniz bol bol Allah daha büyük dertler vermesin💖🍀
gzl_2320 denizarenmom ben 30 da yıkayacağım henüz yıkamadım ama sıkma devri de 800 olur. Kıyafetlerin hepsinde 30 derecede yıkayınız yazıyor. Siz 40 derecede yıkadınız kaç devirde sıktınız
gzl_2320 denizarenmom he pardon siz 30 da yııadınız da mı çekti allah allah şaşılacak iş benim arkadaşlarım hep 30 da yıka diyor hiç çekmemiş onlarınki de
gzl_2320 denizarenmom valla şaşılacak iş ne diyim çok garip. Lcw e bebek falan gerçi fark etmez 30 derecede bişey olmaz niye böyle oldu ki
denizarenmom gzl_2320 ay valla oyle kendi kiyafetlerim olsa asla uzulmezdim ama hevesle alinan seyler olunca uzuldum cok
Simya denizarenmom ben bebek icin renklileri 40 da beyazlarıda 60 da yıkadım hic sorun olmadı bi parça ürüm bile cekmemişti.. Ama siz 30 da yıkamanıza rağmen bi cok farklı markanın ürünüde çektiğine göre makina ayarlarınızda sorun var demektir cnkü tamamının 30 da cekmesi imkansız