Herkese iyi geceler 39+1 hamileyim Karnimda kasilmalar var sertlesiyor rahim kismima bebek oynadikca sizlama sekilde aci saplaniyor Ama durulmucak halde degilim agri siddetlenirmi sancimi anlayamiyorum
Hznd sizinle birebir aynıyız regl sancısı gibi sancı varsa ve duzenliyse gidiniz
Hznd sancılarını ölç kac dakikada bir geliyo 5 10 dakikada bire düşerse hemen git ama simdi bekle derim ben yalancı sancı da olabilir. Suyun gelirse hemen git kanaman gelirse de hiç bekleme. Ama hazırlıklı ol her an dogurabilirsin 🤭
Hznd bende de öyleydi ama ntsde sancı çıkmıyor 40+2 oldum bebişin gelesi yok
Hznd hele bır gelmek istesin bak nasıl anlıyosun 😂 bende öyleydım gelmek istediği dakikadan sonra koltuklara sarıldım
Hamideersin
Karnim sertlesiyor ayni anda belime vuruyor ama yalancimidir diye beklemedeyim
Bence zaman tutun ne kadar aralıkta ne kadar şiddetli buna görede hastaneye gidin derim
Rabiaturgut4445 cok tesekkur ederim😊🙏
Dilara556 Acilmam yoktu en sonra cati muaynesinde rahim incelmesi var dedi doktor bebek kafasi cok assagida pozisyonu iyi demisti
Hznd bende 39uncu hafta içindeyim karnım ⅔ gündür sert ve geceler kasıklarıma belime agrı vuruyor süre tutuyorum fakat düzenli bi sancı agrı degil benim de ilk hamileliğim korkuyorum 🙈
Hznd ara ara banada oluyor dediğim gibi bmbelli aralıklar ile düzenli olarak geliyosa doğum sancısı ama 3 5 saatte bir ise değildir yalancıdır
Hznd sancı 5 dakikada 1 e düşerse hastaneye gidebilirsin canım bende de 1 cm açılma var ama kaç haftadır devam ediyor ilerlemiyor