Kizlar doktorla konuştum dolgu veya çekim yapabilirisn demiş siz hamileliktte yaptırdınız mi
kucukkalbimm canım ben dişten çok çeken biriyim kadın Doğum dr sadece 2.trimesterde yaptırabilirsin dedi ve dişçinin kullancağı tüm malzemeleri isimlerini istemişti ona göre onay verip yaptrmıştım ama her dr bir olmuyor ve ben özel diş dr a gittim tabiki senin dr ne der bilmiyorum bi danış istersen devlette nasıl oluyor bilmiyorum işleyişi
kucukkalbimm ikinci trimisterda çok mecbur kalırsan yaptırabilirsin ama ilk 3 ay önerilmiyo son üç ay da pek önerilmiyo dişçiye sormuştum ben çok mecbur degilsen diş temizliği bile yaptırtmamıştı bana
kucukkalbimm geçen hafta gittim 🥰 ilk üç ay ve son üç ay yapılmıyor bende son 3 ayımdayım doğur hemen gel dedi çünkü o koltuklar doğumu tetikleyebiliyormuş 4 ve 6 ay arası herşeyi yapıyorlarmış. Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ♥️🥰
kucukkalbimm 2.trimesterda 2 tane dişim çekildi
kucukkalbimm 2 tane 20lik dia cekimi yaptirdim cok kotu durumdaydim bisey olmadi sukur sua 40+2deyim.bebiisimi bekliyorum
Ben hamile olduğumu bilmeden kanal tedavisi yaptırdım şuanda sızlıyor orası tam yapamadılar galiba tekrardan gidicem ama korkuyorum bebişe zarar gelirmi diye bu arada 5+3 daha küçük
Baby_loading aa çok küçükmüş mecbur bende gdiicem kaç gündür belliydi ama olmaz herhalde dedim ve başıma geldi bugün ağrısından duramadim şuan hala uyutmuyor bile en son çare artık herşeyi geçsin diye denedim yüz bastim 😂çok ağrıyor ben. De daha 15haftalik olucam
kucukkalbimm gecmis olsun canim
[silindi] bende kadın doğum doktoruma sordum özele gidiyorum dış içinde özele gidicem
Rabiaturgut4445 gerçekten dayanilacak gibi değil
Aslimsii07 ay çok sevindim şuan bende 15haftadayim 4aya giriyorum ❤️😣ve dayanamiyorummm
kucukkalbimm o zaman siz bi doktora danışın en doğrusunu o söyler cok gerekliyse zaten yapar