Sezeryan doğum da belden aşağı uyuştuğunda keserken his eden varmı uyuşmayan
Seda4647 valla igneyi yaptiklari an hic bir sey hissetmedim. Ahaa dedim ben felç oldum bacaklarimdan aşagisi yoktu hic 😂
Seda4647 Ben anında uyuştum, arkadaşım 3-5 iğneden sonra uyuşmuş. İlk iğneden sonra bağırmış zaten hissediyorum beni kesiyorsunuz diye 🤦🏻♀️
Seda4647 sıfır his ben başladınız mı diye sormuştum beni kestiklerinden haberim olmadı 😂😂
Seda4647 iğneyi vurduktan sonra ben uyuşmaya başladım bir tane birsey hissetmiyorsun. Kolların basın ve göğsün dışında. Göğüs altından itibaren uyuşuyor. Ben tam uyuşma olduğunda panik yapmıştım sakinleştirici vurdular. İnsan yarı felçli oluyor yani.
Seda4647 mümkün olamaz böyle bişey insan vücudu bu hissi ağrıyı kaldıramaz zaten öncesinde kanını alıp bakıyorlar herşeye bünyene göre veriyorlar nabzın bile yükseldiğinde heyecanlandığında anında komple uyutuyorlar bütün ameliyatlar için geçerli. psikolojik olarak hissetmiş olanlar vardır bilemem ama felaket tellallığı da yapılmasın herkes hassas süreçte. Sen boşver takma düşünme hiç bebeğine odaklan inşallah herşey gönlünce güzellikle olur 🙏
Seda4647 benim de en korktuğum ve en merak ettiğim soru😂
Seda4647 hıssttmedım ama bebek çıktıktan sonra sankı göğüs kafesime su bidonu koydular gibi olunca uyutulmak ıstedım
Bende ilk doğum da his ettim ve şuan 2 hamileliğim tekrar his etmekten korkuyorum
Seda4647 ay bende öyle ilkinde hissettiğim için komple bayılttılar şimdi yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
Seda4647 yani nasıl bir acı his ediyorsunuz ki
Ama bir yandan da belden aşağı istiyorum çünkü bebeğimi görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tekrar his etmekten
Cansu321 şuan bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bir yandan da yarım istiyorum
Tugbaysima ne güzel biz niye uyuşmuyoruz acaba
Seda4647 hiç bilmiyorum ben de korkmuştum öyle olurum diye olmadı çok şükür
Blueangel5 bende uyuştum ama karnım uyuşmadı sadece bacaklarım uyuştu yani keserken bağırdım masadan kalkacaktım sonra tamamen uyuttular
Seda4647 iyide kesmeden önce birseyle deniyorlar hissediyor musun diye bende tendurdiyotla temizliyordu yatirdiktan sonra hissediyor musun diye tekrar tekrar sordu his gidince söyledim o zaman başladılar. Bacakların uyustuysa bence karnın da uyusabilir. Bende tamamen bayilmaktan korkuyorum ya o nasıldı.
Blueangel5 sormadılar zaten direk kestiler
Yeni fobi hoşgeldin 😂 teşekkürler
Bende uyuştu ayaklarına sıcak bi his geliyo hemen yattırdılar başladılar ama sonrası odaya gelince film bitiyor uyuşma geçince yatsan olmaz kalksan olmaz tuvalete oturmak zulüm Allah kolaylık versin bide konforlu diyolar ya sezeryan için anlamıyorum cidden
MGTTe tek düşündüğüm doğum esnasında uyuşma olmassa
MaviDeranHazal burada ki arkadaşlar his ettigini söylemişler cumaya kadar bunu düşünmekten kafayı yerim herhalde 😢
MaviDeranHazal kan tahlili felan almadılar zaten sorun orda direk sezeryana aldılar acil olduğu için
Boncukveannsi pozitif düşünelim güzel niyet edelim zihnimize iyi mesajlar gönderelim ki o da bize oyun oynamasın 🤗 benim bi amcam vardı baypass olmuş saatlerce uyutuldu uyanınca anlatıyordu yahu şöyle hatırlıyom böyle hatırlıyom 😁 komple uyutan da hissettim duydum diyor anlamadım ki bilmiyorum valla kuzucum. Sen kötü düşünme yeter
Boncukveannsi her insanın bünyesi bir olmuyor yani endişe edecek bir şey yok