krdelen41 Son adet tarihim 14 mayıstı ama ultrasona göre 21 mayıs dedi doktor ve hep öyle gittik. Ultrasona göre 35 haftalığım. Son adetime göre 36 sizce hangisini baz almalıyım?
Sedaknr krdelen41 benim de 9 Mayıs adet tarihim ama ultrasonda 16 Mayıs çıkıyor. Özelde ki doktorum ultrasondan devlette de son adetten baz alıyor bende pek anlamadım valla 😂
3babymom krdelen41 USG baz almalisn zaten adet olduğun an hamile olman mümkün değil farkındaysan son adet tarihini giriyor o günden hamilelik hesaplanıyor halbuki adet oldugumuz esnada hamile değiliz sen usg yi baz al Dr gelişimine göre çıkarıyor haftasini
YagmurAnnesi krdelen41 eğer ilk haftalarda adet tarihini güncelleme yapıp ultrasondakini dikkate al dediyse onu dikkate alman lazım. Son haftalara doğru illaki bebek ilerde ya da geride olabilir hafta olarak ama sen ilk ultrasondaki tarihi baz almalısın
Nilsss1907 Çocuğun gelişimine göre söylüyor doktor. Bizimki hep önden gitti haftası. Son aylara geldikçe yakalıyor gününü. En son 33. Haftada gitmiştik bana göre. Doktora göre 33+5 di. Ondan öncede 11 gün önden gidiyor demişti.Doğuma yakın yakalıyor gününü