Izmirde yaşayıp detaylı ultrasyon fiyatları ve hastane ile ilgili bilgileriniz var mi anne ve anne adayları:)
Bercemsu izmir can hastanesinde var fiyatı 1100 tl ben başkente gidiyorum kendi doktorum beni özel bir yere yollamıştı alsancakta Dr.cenk gezer’e 1300 e çekilmiştim ultrason.
Bercemsu izmirde yasamıyorum ama arası bır saat oldugu ıcın söyluyrm Aydında yasıyrm en iyi prof yaptırdım 1000 tl . Liva özel hastanede 600 tl . Medınovada 835 tl mi neydi. Bılgınız olsun aydında iyi bir doktor bulamasaydık en yakın ıllere gidecektık bizde
Bercemsu buca Tınaztepe’de Prof Dr Serkan Güçlü var güncel fiyat bilmiyorum ama kendisi doktorum,dogumumu da kendisi yaptırdı tavsiye ederim
Bercemsu bende yeşim bülbüle gittim
Martı Towerda Prf. DR Yeşim Bülbül var. ben gittim çok memnun kaldım çok ilgili uzman. Araştırmanı öneririm. Fiyat değişmiştir ara sor bakalım
lasi teşekkürler öncelikle nerde tam olarak cnm
Sehersngl tm cnm teşekkürler ne zaman cekikdin
Bercemsu 6 ocakta çekildim canım
Yeşim bülbül bende ona gittim çok titiz dikkatli ve çok ilgili tavsiye ediyorum
Tugba-35 nerde ve fiyat
Btlklnc canim bu aydin dedin eegil mi yanlış anlamadım teşekkür ederim
Ben bayraklı da ali karaege ye gidiyorum doğum yaptırmıyor sadece muayene detaylı uştrasonu da yaptırıp hastaneye başlıcam inş detaylı ultrason 600₺ deneyimli bir doktor tavsiye ederim
Nurrrr90 merhaba kendisi perinatoloji uzmani mi rapor veriyor mu ultrason sonrasinda?
Beni doktorum doc.dr.cenk gezere göndermişti..ilk hamileliğimde de oraya gittim ilgili bir doktor..ben yılbaşı öncesi gitmiştim 1100 tlydi ama şimdi fiyat değişmiştir büyük ihtimal
Bende Yeşim hanıma gittim…Çok memnun kaldım…😇
Aktas3555 cnm fiyat ve hangi hastane
Bercemsu Bayraklı martı tower da 1100 tl di simdi nekadar bilmiyorum…prof dr.yesim bülbül instagram adresinden telefonu var arayıp fiyat bilgisi sorabilirsiniz…
Yesim bülbül bayraklida, yılbaşından önce 1100tl idi.
Aktas3555 teşekkür ederim cnm